Looking for a vendor Metakvalón v Európe

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý deň,

často som počul, že metakvalón sa dá ľahko syntetizovať a získať prekurzory, ale prečo ho v Európe nikto nevyrába ani nepredáva?

Deväťdesiatdeväť percent ho pochádza z Číny alebo Indie a je ťažké pašovať metakvalón z týchto krajín, najmä do našej krajiny, pretože každý balík odtiaľ je dôkladne kontrolovaný. V Južnej Afrike je najjednoduchšie získať metakvalón; keď sa spojíte s obchodníkom, ktorý vyrába tabletky, môžete získať aj čistý metakvalónový prášok. Ako som však spomenul, pašovanie je náročné.

Hľadám spojenie na dlhodobé podnikanie v európe. Nemám v úmysle kupovať ho na osobné použitie; chcem ho predávať vo forme tabletiek a znovu zaviesť quaaludes do Európy.

Kontaktujte ma, ak môžete získať dobré množstvo a vaša cena je dobrá.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Myslím si, že je to len bc jednoducho nie je dostatočný dopyt v európe najlepšie, čo môžete urobiť, ak to rl chcete, je jednoducho si to vyrobiť sami

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Poznám dobrého chemika, ale prekurzory a materiál na výrobu prekurzorov sú v našej krajine veľmi sledované. A keď by som pašoval prekurzory z Indie alebo Číny, mohol by som pašovať aj prášok/tablety metakvalónu.

Potrebujem nejaký kontakt, ktorý môže pašovať alebo ktorý posiela z Európy.

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Kyselina acetylantranilová z anhydridu kyseliny ftalovej alebo metylantranilátu o toluidín z toluénu a na katalyzátor môžete použiť rôzne druhy sračiek, ako je PCl3, POCl3, PCl5 alebo kyselina polyfosforečná. qualuude je celkom ez syntéza

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Všetci mi hovoria, že je to jednoduché, ale nikto nechce predávať alebo vyrábať kvaalfetamíny. Takže buď to nie je ľahké, alebo nikto nechce zarábať peniaze lol.

Ale o toluidín je vysoko toxický, takže potrebujete vhodné vybavenie, aby ste nedostali rakovinu.

A verte mi, dopyt po ňom je. Mohol by som ľahko predať 20 až 30 tisíc tabletiek mesačne. Quaaludes sú jedinečná droga, lepšia ako benzo.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
áno, dopyt môže byť, ale nemyslíte si, že to ľudia len raz vyskúšajú a potom už nebudú pokračovať? najprv to musíte viac presadiť v hlavnom prúde, potom sa na tom dajú zarobiť veľké peniaze

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,894
Deals
1
Rukavice, tvárová maska a ventilačná kukla? Nie je to o nič nebezpečnejšie ako výroba Al/Hg alebo iných nitrozlúčenín, ktoré sa používajú pri tajných syntézach.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
áno, Al/Hg je len na inej úrovni rozpustné ortuťové soli sú rl nehrajte sa s ale o toluidín aint that bad. a gas trap and a respirator is prolly enough

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kúpilo by si ju priamo 50 mojich zákazníkov a verte mi, že kvádre by sa v našej krajine rozšírili ako lesný požiar

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
hm ig potom choďte na to, aby ste to zhrnuli. nepotrebujete na to chemika

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Človeče, toto je JEDINÁ vec, ktorú som kedy chcel robiť. Vráťte ludy späť :D Možno na budúci rok! Tento rok zostanem len pri varení 4MMC