Question Meth hcl soli na kryštály ako na to?

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hej, takže jeden z mojich kamarátov brat mu dal fľašu s vodou naplnenú tekutinou, tak či tak mi kamarát podáva fľašu a hovorí, že ju treba odpariť
Tak som dal celý obsah do pyrexovej misky a sledoval som, ako sa odparuje, a zostala len nejaká biela ish soľ, čo je hádam metamfetamín hcl?
Ako by som to mohol kryštalizovať? Pretože keď som to skúsila vyfajčiť, tak dlho trvalo, kým to prasklo, a keď sa to stalo, tak to boli také maličké veci, ak to dáva zmysel.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Správne hovno by vyzeralo ako pavučiny, kruhové dodady vyžarujúcich lúčov. To, čo opisujete, sa vôbec nepodobá na pervitín hcl.

View previous replies…

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ospravedlňujem sa, mal som to vysvetliť podrobnejšie

takže keď som sa pokúsil odparovať, zrejme som nemal dostatočné vedomosti
nalial som to do misky a umiestnil priamo nad teplo, čo mi na konci zanechalo pevný produkt suchý produkt, avšak musel som to zohriať tak rýchlo, že konečný produkt bol zakalený a nevyzeral ako kryštál, takže som do neho omylom nakvapkal vodu z vodovodu, aby som ho rozpustil namiesto destilovanej h20
Každopádne som to vyskúšala a určite je to ten výrobok, ale dá sa nejako napraviť jeho vzhľad a čas, za ktorý po zapálení stuhne?

Attachments

• ZhBkzyAlHa.jpg
    ZhBkzyAlHa.jpg
    4.8 MB · Views: 157
  • RcXnb6ShFy.jpeg
    RcXnb6ShFy.jpeg
    3.4 MB · Views: 159
  • q0zkBpenGu.jpeg
    q0zkBpenGu.jpeg
    3.4 MB · Views: 144
  • ndrkyYQbsD.jpeg
    ndrkyYQbsD.jpeg
    3.8 MB · Views: 153

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Extrakcia A/B by pre tento cieľ urobila veľa. V súboroch mám tabuľku miešateľnosti, ale v podstate by ste použili základnú chemikáliu na neutralizáciu hcl a zozbierali by ste olej plávajúci na povrchu ( to je metamfetamínová báza), potom by ste to rozpustili v inom rozpúšťadle a prebublali by ste cez to plyn HCl alebo by ste jednoducho pridali kyselinu HCl po kvapkách a vyzrážali metamfetamín HCl, potom by ste ho rekryštalizovali

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Môžem sa mýliť, ale domnievam sa, že máte na mysli to, čo my v USA nazývame "wagon wheels" (kolieska vozov). Zvyčajne sa vyskytujú v tom, čo sa nazýva idiotský efedrín. To je droga, ktorá nedokončila reakciu, bola odobratá príliš skoro. Ja mám na mysli metódu červeného p. Skutočný pervitín, keď sa vapuje, sú prstenec dlhých ostrých kryštálov smerujúcich dovnútra k stredu, po celej dĺžke misky. Vo vnútri sú kryštály v tvare písmena "V". To je to, čo je vidieť na povrchu. Pod nimi je to, čo pripomína mokrý cukor... kým úplne nevyschne.
Ten je však vysoko hydroskopický. Ak chcete vytvoriť kryštáliky, ktoré si myslím, že frajer chce... jednoducho rozpustite svoje hovno napríklad v teplom liehu, etylalkohole a a len trochu destilovanej vody. Len toľko, aby sa rozpustilo to, čo máš. Nechajte odstáť, kým nevyschne. Nerušte to, kým to nezaschne.
Ďakujem.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Mala som na mysli IDIO EPHEDRINE. Kontrola pravopisu ma opäť dostala. Nemyslel som idiot.... Lol

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Jodoefedrín. Tentokrát ste sa dostali k jodoefedrínu medziproduktu, keď používate kyselinu vodnatú alebo jódfospor. Mne to stále pripadá ako eutylón, ale vzhľad nie je všetko. Niekedy vezmem svoj spálený pervitín, preženiem ho acetónom a vysuším v koláčovej mise na sporáku a vyzerá podobne ako tento, ale trochu lesklejšie

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Netvrdím, že som si istý, že to tak je... Súhlasím však s tým, že v prvom rade to nie je nič, čomu by som veril, a ak frajer nehľadá nejakú zlú karmu, nemal by to vypustiť na ulicu, aby na to niekto iný možno zomrel.🤬 Čo ja viem, môžeš mať pravdu v tom, čo to je, ale som si istý, že sa zhodneme na tom, že je to vhodnejšie do koša, než aby to možno niekomu ublížilo. Veľmi by som si dával pozor na toho kreténa, ktorý mu to dal. Každý, kto vynaloží čas, úsilie a riziko spojené s tým, aby niečo uvaril, to sakra určite len tak nedá. Teda ak ťa nechce vyradiť z hry. To je jediný dôvod, ktorý ma napadá. Keby mi niekto niečo také dal, zo zvedavosti by som to rozlúskol naspäť. Každý by to urobil. Ale ak by sa mi to takto vrátilo? Pár chlapcov by som si to pozrel zblízka a osobne ako. Idk really... Prinajmenšom by som si na toho chlapca dával veľký pozor.
Je to sociologická stránka veci, ktorá bola pre mňa pred rokmi tiež najťažšia. Ale po dvoch odsúdeniach, pretože som niekomu dôveroval, .

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Keby to bol eutylón, vedeli by ste to. Eutylón chutí ako čierne sladké drievko a vôbec nie ako pervitín. Ktorý mi niekedy chutí ako síra alebo jód, ale určite nie ako sladké drievko

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Pred niekoľkými týždňami mi niekto poslal bezplatnú vzorku eutylonu, bolo to prvýkrát, čo som ho videl naživo. Toto určite nie je ono. Eutylón "nepraská späť" v žiadnom prípade. Zmení sa na hnedú amorfnú pevnú látku pripomínajúcu jantár. Vôbec žiadne kryštáliky

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ak ho chcete len vylepšiť, ale nevyžadujete, aby bol "ľadový", než ho môžete čo najjemnejšie rozdrviť a opláchnuť ľadovým acetónom. Ďalšou možnosťou je vyliať naň vriaci bezvodý alkohol a horúci ho prefiltrovať. Potom by ste sa ho mohli pokúsiť rekryštalizovať, ale ak nebude úplne číry.

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hej, aké rozpúšťadlo by nebolo najlepšie, pretože som urobil ďalšiu kuchárku a môj konečný produkt vyzerá takto
Chuť naozaj slaná ako naozaj silná lol a samozrejme trvá roky, kým praskne späť v potrubí je to takmer len metylalkohol, ktorý som sa snažil odparovať a kryštalizovať čo som urobil zle a ako to môžem napraviť? Čoskoro pošlem fotku

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Pravdepodobne je to pervitín vyrobený etyl 2 fenylacetoatátom (prekurzor bmk) a redukovaný Al/Hg (som si takmer istý, pretože keď som prvýkrát vyrobil pervitín touto cestou, výsledok bol rovnako vyzerajúci, pomaly sa crackujúci a na konci, keď sa fajčí, je akýsi uvarený ( destiláciou sa odstránili impirity a nikdy som nemal taký problém)

gumkac1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
áno, vyzerá to ako p2p pervitín. ak je to tak, pravdepodobne nedostanete kryštál. Aj keď dnes sa mi v podstate podarilo omylom vykryštalizovať racemát pervitínu, prikladám jeho fotku, bol som ohromený, nikdy som nič podobné nevidel. Kryštalizovalo to asi mesiac v uzavretej nádobe pri teplote asi mínus 5 stupňov Celzia. Ak máte D-meth, jednoducho ho rozpustite v alkohole, zohrejte, potom prefiltrujte a nechajte pomaly kryštalizovať. Alebo skúste zmrazený acetón. Existuje mnoho návodov na rekryštalizáciu
EtaQ2MSbnp
Na6hDorvid
W3k9LMRXEW

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Teraz, keď sa to vrátilo do môjho informačného kanála, to ( op.) rozhodne nie je meta. Je to látka, ktorú Čína predáva ako výskumnú chemikáliu. Je to substituovaný katinón. Nazývajú to BU crystal alebo nejako tak. Je to určite stimulant, zabil niekoľko desiatok ľudí. Keď to bolo zverejnené, nevedel som o jeho existencii, ale som presvedčený, že to, čo je na vašich obrázkoch, je katinón a určite nie metamfetamín

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Pripomína mi to červené p a ja varím, ktoré nedokončilo reakciu. Nepraskne späť pri počiatočnom vapovaní. Nechá sa odstáť a vráti sa všelijaká lepkavá hmota a ktovie akej farby.
Ale všetky červené p, ktoré som kedy robil, vapujú späť dlhé chudé ostré kryštály nasmerované dovnútra, na vonkajšej strane, zatiaľ čo v strede je zhluk fuq kryštálov v tvare V. Nič podobné tomu, čo ukazuje on. Prečo by ste sa vôbec pokúšali niekomu tak dôverovať, aby ste boli jeho pokusným králikom, to netuším. Prvá červená vlajka, dal vám ju na vapovanie....? Hm... a myslel si, že to urobil z dobroty srdca? Na vašom mieste by som bol voči vášmu priateľovi veľmi opatrný.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Vyzerá to dosť ako meth so stopami síranu horečnatého alebo síranu sodného alebo len pomalá kryštalizácia reacemate kryštály vyzerajú tak, že v mojich dlhoročných skúsenostiach s výrobou meth rôznymi spôsobmi prekurzor, ktorý som spomenul, mal problémy s nečistotami pri redukcii, ale kto vie, nikto nemôže identifikovať látku z obrázku ..