Looking for a vendor Prekurzory MDMA úplne legálne v USA?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Hľadám alternatívy k esterom a soliam pmk glycidátu a v USA sú teraz v nejakej forme sledované, od prísne nelegálnych až po na zozname zvláštneho dohľadu. Sú známe a pre moje bezpečnostné potreby to predstavuje problém.

Takže nedávno zaradili tietochemikálie na osobitný zoznam na sledovanie;

metyl 2-(1,3-benzodioxol-5-yl)-3-oxobutanoát (MAMDPA; MDMAPA)

Zaujímalo by ma, či má niekto etylovú verziu tejto chemikálie.

Existuje aj nekontrolovaný prekurzor amfetamínu analogus MAPA, ale domnievam sa, že MGPA alebo metyl 3-oxo-4-fenylbutryát je v USA úplne legálny, rovnako ako etyl 3-oxo-4-fenylbutryát.

Zaujímalo by ma, či je k dispozícii metyléndioxy verzia metyl 3-oxo-4-fenylbutriátu alebo etylová odroda.

Inak, ak existujú nejaké nové, v USA legálne chemické látky, som otvorený aj im. Ak by ma niekto mohol nasmerovať správnym smerom, bolo by to skvelé! Ďakujem!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Žiadna z nich nie je v USA " úplne legálna" podľa zákona o analógoch. Zďaleka najznámejším prekurzorom mdma je Sassafras albilum. Je široko dostupný na východe USA 🇺🇸

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
To je veľmi dobrý postreh. Myslím, že sa pozerám na veci, ktoré spadajú pod zákon o analógii, pretože sa zdá, že sa nepoužíva často na stíhanie. Silne šedá oblasť, ak to má zmysel.

Takže to tak trochu prevracia moje uvažovanie na hlavu

Sassafras sa nachádza viac ako na východe, má ho aj južná a stredovýchodná oblasť. Je veľmi vhodný pre chémiu v osobnom meradle. To a vanilka lol.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
No je to federálny zákon, čo znamená, že by vás musel obviniť Dea a v prípade usvedčenia by išlo o federálne obvinenie a federálne väzenie. Nespoliehal by som sa však na to, že miestna LE ich NEVOLAJÚ, som si celkom istý, že by ich zavolali

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
27
Pozrite sa na syntézu vlastného mdp2p. môžete začať od etylvanilínu