- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Hľadám alternatívy k esterom a soliam pmk glycidátu a v USA sú teraz v nejakej forme sledované, od prísne nelegálnych až po na zozname zvláštneho dohľadu. Sú známe a pre moje bezpečnostné potreby to predstavuje problém.
Takže nedávno zaradili tietochemikálie na osobitný zoznam na sledovanie;
metyl 2-(1,3-benzodioxol-5-yl)-3-oxobutanoát (MAMDPA; MDMAPA)
Zaujímalo by ma, či má niekto etylovú verziu tejto chemikálie.
Existuje aj nekontrolovaný prekurzor amfetamínu analogus MAPA, ale domnievam sa, že MGPA alebo metyl 3-oxo-4-fenylbutryát je v USA úplne legálny, rovnako ako etyl 3-oxo-4-fenylbutryát.
Zaujímalo by ma, či je k dispozícii metyléndioxy verzia metyl 3-oxo-4-fenylbutriátu alebo etylová odroda.
Inak, ak existujú nejaké nové, v USA legálne chemické látky, som otvorený aj im. Ak by ma niekto mohol nasmerovať správnym smerom, bolo by to skvelé! Ďakujem!
Takže nedávno zaradili tietochemikálie na osobitný zoznam na sledovanie;
metyl 2-(1,3-benzodioxol-5-yl)-3-oxobutanoát (MAMDPA; MDMAPA)
Zaujímalo by ma, či má niekto etylovú verziu tejto chemikálie.
Existuje aj nekontrolovaný prekurzor amfetamínu analogus MAPA, ale domnievam sa, že MGPA alebo metyl 3-oxo-4-fenylbutryát je v USA úplne legálny, rovnako ako etyl 3-oxo-4-fenylbutryát.
Zaujímalo by ma, či je k dispozícii metyléndioxy verzia metyl 3-oxo-4-fenylbutriátu alebo etylová odroda.
Inak, ak existujú nejaké nové, v USA legálne chemické látky, som otvorený aj im. Ak by ma niekto mohol nasmerovať správnym smerom, bolo by to skvelé! Ďakujem!