Question Maximálna veľkosť syntézy/výroby pre jednu osobu?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Zaujímalo by ma, aké veľké môže byť niečie laboratórium a aké množstvo môže zvládnuť, čo sa týka hmotnosti, len s jedným človekom. Konkrétne amfetamíny

Existuje stará, ľahko nájdená internetová stránka o veľkovýrobe metamfetamínu, ktorá akoby zvládala niekoľko kilogramov naraz.

Zaujímalo by ma, aké veľké množstvo sa dá získať bez poháňaných zariadení, ako sú vysokozdvižné vozíky, a sklenených alebo oceľových reaktorov.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Dobrý deň,

Ježišu Kriste, odkiaľ sa všetci títo ľudia berú?

Máte nejaké skúsenosti z pracovného života?

Vaše otázky závisia od osoby, ktorá vykonáva danú úlohu.

Jeden človek zvládne len 100 g iný 2 kg.

Stačí začať čítať skúšať a zistiť.

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Teda, samozrejme, záleží na skúsenostiach, znalostiach atď. Ale v určitom bode sa vyskytnú fyzické obmedzenia, ktoré si vyžadujú buď viac ľudí, alebo zariadenie s pohonom.

Aby som bol možno stručnejší, za predpokladu, že človek je priemerný chemik, aká je všeobecná maximálna veľkosť, ktorú môže zvládnuť pri syntéze? Z môjho hľadania sa zdá, že je to niekoľko kilogramov.

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Reaction score
166
Všetko, samozrejme, závisí od znalostí, spôsobu syntézy a prekurzorov. Za jeden deň môžete vyrobiť 100 g aj 100 kg.
Preto musíte byť konkrétny... aké priestory máte a aký rozpočet máte na investície do prekurzorov a zariadení.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
V tomto prípade vám dávam za pravdu.

Napríklad ja sám nie som chemik. Ale moja každodenná práca si vyžaduje, aby som bol veľmi organizovaný, samostatný a vysoko vzdelaný.

S mojím súčasným nastavením dokážem každý deň vyrobiť 1,5 kg.

Ak by som investoval do väčšieho laboratória s väčším počtom zariadení, nepočítajúc v to chemický reaktor, mohol by som vyrábať 5 kg každý deň.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Doslova tony, ak máte priestor na viacpodlažný reaktor s hmotnosťou 2 - 4 t. Budete však musieť byť fit, bude to veľa schodov hore a dole samo.