Question Lsd, tmavý prášok?

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Ahoj, chcel by som vedieť, či niekto niekedy videl LSD vo forme sivého/čierneho prášku? Niekto, koho poznám, si objednal malé množstvo od čínskej spoločnosti a myslím, že ho podviedli... rozmiešal 0,22 g v 100 ml IPA, ale testovaná osoba po 2-3 kvapkách necítila žiadne účinky. Má niekto nejaký nápad? Možno urobil niečo zle. Ale nikdy som nepočul o čiernom prášku LSD.

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Pred 10 rokmi nebol čierny alebo tmavý prášok LSD ničím výnimočným, čistota sa výrazne zvýšila a ceny klesli po konflikte TGUK VS JOR. Tmavý materiál som vždy nazýval čínsky xtal. Predajca na TMG predával china LSD katalóg to bolo svetlohnedé. Nie som si istý, čo máte, ale znie to možno ako prekurzorský materiál. Koľko ste zaň zaplatili? '

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
I writte you in private...awaitt to you for response..be well.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Prosím názov výrobku? šance, že by ste chceli získať nejaký z tohto, ak to dobre funguje.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
dostal som vzorku tohto hnedého prášku z Číny a ukázalo sa, že je neaktívny, možno je to nejaký prekurzor??...neviem, moja vzorka skončila v koši..ale niekoľko legitímnych dodávateľov katinónov ho zatiaľ inzeruje aj na L.S.D ako ald52, aspoň pre mňa to bolo záhadné, tak som požiadal o vzorku, výsledok in vitro: neaktívny v dobre nastavených dávkach.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
LSD ako prášok je blbosť číslo jedna. LSD je také silné, že sa predáva ako kvapalina