Hľadá sa európsky chemik, ktorý vyrába amfetamín pre svoje potreby

Status
Not open for further replies.

quantum

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ahoj, som rád, že som našiel toto fórum. Bol som veľmi aktívnym členom na fórach o rýchlosti strachu, ale odkedy je nefunkčné, bol som aj ja odrezaný.

Nie som si istý, či je to správne fórum a či sú takéto príspevky vôbec vítané, ale rozhodol som sa, že vytvorím tento príspevok, pretože mi to už dlhšie leží v hlave a toto vyzerá ako najvhodnejšie miesto na opýtanie sa.

Som dlhoročný užívateľ amfetamínu a potrebujem stabilný prísun niečo ako 100g za 1-2 mesiace.
Hľadám niekoho, kto amfetamín vyrába z prvej ruky a hlavne ho sám konzumuje. Hľadám človeka, ktorý si dá záležať a je dostatočne vášnivý a náročný na to, aby vyrobil vynikajúci, čistý a v konečnom dôsledku bezpečný produkt na konzumáciu predovšetkým pre svoje vlastné potreby, praktizujúci vysoké štandardy v primeranej miere.

Ako som už povedal, som dlhoročný užívateľ amfetamínu, nikdy som nebol na liekoch na predpis atď. a vždy som si ich obstarával na dw alebo na ulici. Posledné roky som svedkom neuveriteľne zvláštnych vecí vo väčšine toho, čo si zaobstarávam, a nebudem klamať, že som čoraz podozrievavejší a paranoidnejší voči väčšine vecí, ktoré sa mi dostávajú do rúk, najmä vzhľadom na to, ako sa rozpútalo peklo s farmaceutickými výrobkami, pričom najlepším posledným príkladom sú veľmi pochybné injekcie na génovú terapiu a čo všetko by mohli trojpísmenkové agentúry a iní agenti transhumanistickej agendy, ktorí sa nám snažia vtlačiť do tela čoraz viac.

Okrem toho som za posledné dva roky urobil viac ako 30 objednávok a zatiaľ som nenašiel spoľahlivého dodávateľa. Zdá sa, že žiadny európsky dodávateľ, vrátane významných a vysoko cenených ako GordonAlles, Amaguetesiegel, NLK a ďalší, nemá vôbec žiadnu konzistenciu, a to viedlo k nekonečnej spotrebe v podstate náhodnej a takmer vždy neuveriteľne toxickej látky na dlhú dobu. Zdá sa, že už ani dôkladné umývanie veľkorysým množstvom horúceho bezvodého acetónu nepomôže, pretože zrejme väčšina plnidiel/zvyškov v dnešnej dobe nie je rozpustná v acetóne a mne neostáva nič iné, len si denne spôsobovať neustálu spúšť v žalúdku a črevách, a.. Pod kožou mi tiež vyrástlo pár guľôčkových zrazenín, ktoré sú s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobené každodennou konzumáciou posledného amfetamínu, ktorý mám v ruke. Jeho bolo čoraz viac znepokojujúce, ako čas ide a ja som požitie všetkých druhov náhodných chemikálií na dlhší čas, to je dôvod, prečo som sa rozhodol vytiahnuť spúšť a urobiť tento príspevok, pretože som bol v takej zúfalej pozícii už nejaký čas ..

Ak existuje nejaký chemik, ktorý sa nachádza v Európe a vyrába relatívne skromné kvality pre svoju vlastnú spotrebu alebo svoje vnútorné kruhy, prosím, kontaktujte ma akýmkoľvek spôsobom v prípade, že ste ochotní dodať mi bezpečný na konzumáciu amfetamín. Prosím, nechápte ma zle, nehľadám najmä bežného predajcu, ale človeka, s ktorým môžeme nadviazať blízke a dlhodobé priateľstvo a úprimne si navzájom pomáhať možnými spôsobmi. Momentálne nie som v pozícii, aby som mohol štedro doplácať, ako sa mi chce, ale som vďačný a lojálny človek a dúfam, že sa mi táto neuveriteľná láskavosť bude môcť tak či onak v budúcnosti vrátiť...

Ďakujem za prečítanie, dúfam, že k tomuto príspevku príde ten správny človek.
V každom prípade vás všetkých nech Boh požehná.
Zostaňte v bezpečí

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Pozrite si všetky inzeráty v BB Market. Nájdete tam výrobcov amfetamínu. Výrobcovia spravidla nemajú veľa času na hľadanie takýchto príspevkov na fóre. Skúste vyvinúť úsilie a nájsť dodávateľa na vlastnú päsť.
Ak vám niekto najskôr ponúkne, že si niečo kúpite, je na 99 % pravdepodobné, že ide o podvodníka

Status
Not open for further replies.