Question Umiestnenie laboratória

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Ahoj BB!

Pri zbieraní poznatkov o tejto oblasti som sa zasekol v slučke a táto myšlienka mi od začiatku leží v hlave.

Kam môžem umiestniť svoje laboratórium? Mám veľkú paranoju, ktorá ma vedie k tomu, aby som mal dobrý opsec, ale v tomto prípade to bolo pre mňa prehnané, nejaký tip?

Môj prvý nápad bol vytvoriť malý off-grid bunker, aby som mohol s pokojom piecť, ale ceny pozemkov a všetky tie zákonné sračky za tým sú na hlavu.

S láskou, kpach!

Solution
For most people the best place to have a lab is don't have one. Use non specific equipment when you can and use the specific equipment and then put it away in the back of the closet or somewhere hard for snoops t get to. Make it something mundane. 20l reactor? Nah that's an old water heater the trash man wouldn't take, says so right on the box. That old deep freezer with a padlock in the garage? I put a lock on it so no kids would climb into it, it hasn't worked in years, hell I lost the key years ago

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Najlepšie sa podľa môjho názoru skrýva v rovinnej strane. Pokiaľ sa nenecháte ovládnuť paranojou a podarí sa vám zachovať si chladnú hlavu. Na obyčajnom mieste nikto nikdy nebude hľadať niečo neobvyklé. Len sa uistite, že ste zahladili stopy a nespôsobili okolitým ľuďom žiadne nepríjemnosti. Mám zaujímavú knihu venovanú celej tejto téme. Ak ju chcete mať, pošlite mi DM!
G0NBwP6qxl

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Vidím, že je to ako koncept Grayman, ďakujem za váš príspevok! Hneď vám pošlem dm.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Pre väčšinu ľudí je najlepšie laboratórium nemať. Používajte nešpecifické vybavenie, keď môžete, a používajte špecifické vybavenie a potom ho odložte do zadnej časti skrine alebo na miesto, kam sa ťažko dostanú čmuchali. Urobte z neho niečo všedné. 20l reaktor? Nie, to je starý ohrievač vody, ktorý by smetiari nezobrali, píše sa to priamo na krabici. Tá stará mraznička s visiacim zámkom v garáži? Dal som na ňu zámok, aby do nej nelezli deti, už roky nefunguje, sakra, kľúč som stratil už pred rokmi.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Obfuskačné nástroje, ktoré by som použil, aby to vyzeralo normálne, tento nápad sa mi naozaj páči! Ďakujem ti, priateľ môj!

Solution

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Do posledného slova súhlasím s Fritom. Toto nie je typ útoku, ktorý chcete pozvať a pokúsiť sa odvrátiť. Najlepší prípad v tomto scenári je, keď sa pokúšajú niečo uchopiť, byť duchom. Snažte sa improvizovať a všetko zamaskovať za veci z domácnosti. Spáľte všetko jednorazové, čo môžete. Konkrétne veci sa snažte držať čo najďalej, prinajmenšom ich rozoberte, dobre oddeľte od seba a schovajte, ako najlepšie viete, a snažte sa mať hodnovernú výhovorku. Všetko, čo sa drží v okolí, by nemalo byť nelegálne a rozhodne nie príliš podozrivé, a všetko, čo by sa mohlo používať spolu, musí byť vo veľmi nízkej koncentrácii, napríklad nemajte v kôlni skrinku s rozpúšťadlami kvôli pohodliu, zakonzervovanú z lenivosti. Neskladujte v skrini všetko, čo potrebujete na shake n bake. Zrejmé veci, ale ani nad tým sa príliš nezamýšľajte. Skryť sa na viditeľnom mieste je správna cesta. Ak je to možné, snažte sa zmenšovať a variť menej.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Som nesmierne vďačný za podnety, ktoré ste mi poskytli vy a ľudia vyššie, predstava o mojom laboratóriu je teraz menej hmlistá! Veľmi si to vážim.