Question Je táto stránka legitímna?

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Sám som si od tohto dodávateľa nikdy nič neobjednával, ale na prvý pohľad vyzerajú celkom slušne. Sú z Poľska, čo ma neprekvapuje. A tie fľaše, ktoré používajú, som už videl. Sú to štandardné poľské fľaše na reagencie, ako aj európske fľaše na reagencie ISO pre chemikálie ACS. Spoločnosť vznikla pred rokmi a zdá sa, že vôbec neskrýva svoje kontaktné údaje ani údaje o spoločnosti. Myslím, že legitímne.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Sú to 100 % legitímne firmy a žiadne zadné vrátka :D. Páči sa mi na nich, že ponúkajú možnosť vyzdvihnutia a nepýtajú sa príliš veľa otázok!

Dokonca pred 2 mesiacmi predali svoju spoločnosť inému poľskému investorovi a teraz pracujú na internacionalizácii alebo aspoň na väčšom otvorení sa európskym krajinám.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Je príjemné vidieť ich rozšírenie. Aj keď dúfam, že spoločnosť bude naďalej sídliť v Poľsku, pretože majú dosť voľné zákony týkajúce sa chemikálií.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Tiež viem, že je to legitímne, ale počul som, že neodpovedajú na e-maily tak ľahko

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Pokúste sa získať osobný kontakt na niektorého z ich pracovníkov.
Ja komunikujem len s jedným človekom z tejto spoločnosti a nikdy som nemal problém sa s ním spojiť, a to aj vtedy, keď to bolo naliehavé a muselo to byť rýchle

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Môj učeň na mňa včera kričal, že som rozbil lievik na sep... Asi si budem musieť objednať nový.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Ahhh to je na nič, človeče! Minulý týždeň som práve rozbil 20L 3 Neck RBF, poznám ten pocit

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Je mi to naozaj ľúto

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Áno, človeče, to bola smola, ale to sa stáva... Stalo sa to pri čistení :/ Našťastie som mal na sklade iný

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Šťastie... ak je zlomené hrdlo, môžem sa pokúsiť zvárať ho späť fúkanie skla je koníček, ktorý určite mám, ale chýba mi vhodný kyslíkový plynový horák a, samozrejme, rúrky a kohútiky a armatúry. Dokonca som ani nestihol vyskúšať svoj 10L 3n rbf... Stále rozmýšľam, aké je najlepšie improvizované vrchné miešadlo, asi pôjdem do kuchynského mixéra, keďže má niekoľko stupňov rýchlosti a zostáva zapnutý.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Áno, mal som neuveriteľné šťastie, že som mal ďalšie.

Nanešťastie sa celá objavila v strede dna banky, takže hádam sa s tým nedá nič robiť, však? :D :D

Mhmmm, videl som, že na niečo také sa používajú elektronické skrutkovače, ale zaujímalo by ma, prečo si nekúpite priamo horné miešadlo?
Pozri sa na Vevor, ponúkajú veľmi lacné. Ak predsa len chcete mať také, ktoré je určené len na chemické účely (vevor je určený pre kozmetický priemysel), choďte sa pozrieť na sklep-chemland

RaraOppapapOma

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Ako obeť zlého laboratórneho vybavenia Vevora to nemôžem dostatočne zdôrazniť, nekupujte od nich, ich sračky sú odpad!
Nedávno som si kúpil vákuovú pumpu, nielenže plne nefungovala, ale prišla aj s olejom rozliatym všade na vákuovej pumpe!
Jediný dôvod, prečo som od nich kúpil, je ten, že som úbohý chemický nováčik.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Musím sa priznať, že s vybavením, ktoré som si od nich kúpil, nemám žiadne problémy

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Mám aj sadu 32 ks, ktorá je pre začiatok ideálna až na to, že majú všetky 24\40 tvarovky, preto sú nekompatibilné s inými normami (29\32; 14\23; atď.), kúpil som dve sady stojanov, ktoré sú spolu so sklom za svoju cenu celkom dobré, moja vákuová pumpa potrebuje výmenu oleja. Teším sa, že si zaobstarám adaptéry z 24\40 na 29\32.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Hmm Nemám žiadne problémy s ich vybavením.

Myslím, že sa to dá tak trochu očakávať, keď sledujem ich cenový rozsah..zdá sa mi rozumné, že rotovap za 1 500 EUR nemá taký dobrý výkon ako rotovap za 15 000 EUR

toastpaws

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Môžem tiež odporučiť stránku laboratoriumdiscounter.nl tam sú zľavy 7 % od youtuberov, ako napríklad thylabs

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
To viem, ďakujem! ale možno sú aj iní, ktorí to nevedia...