Question Vnútri kruhu liekov?

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Dobrý deň, zaujímalo by ma, či je lepšie byť osobne zapojený do miestneho drogového krúžku, kde by ste si mohli bezpečne kúpiť drogy bez akéhokoľvek podozrenia z trestnej činnosti. alebo by bolo lepšie mať možnosť kúpiť si drogy online a robiť ich vo svojom súkromí?
podľa mňa to dáva zmysel, ak ste funkčný narkoman, asi sa nechcete zdržiavať v blízkosti tých, ktorí vám môžu kedykoľvek čokoľvek zohnať. možno sa mýlim alebo som iný. ale podľa mojich osobných skúseností. ak sa snažíte zostať nenápadní a nikdy neokrádate ani neubližujete iným, zákon vás bude sledovať 10-krát viac.

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Chápem, že by povedali, že sa mýlite, pretože prispievate k dílerom a celkovému "problému s drogami", ja by som musel povedať, že mrháte zdrojmi na boj s vlastnou vládou namiesto toho, aby ste pomáhali svojim ľuďom

berrek

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Deleted

Interpol

Buying through escrow
New seller
Language
🇩🇪
Reaction score
16
Deals
1
Najlepším spôsobom je vždy nákup na internete. Musíte si dať pozor, aby ste mali dobré anonymné pripojenie a aby ste mali anonymnú kvapku, kde si objednáte ur lieky.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Myslím, že je bezpečnejšie neriešiť to s ľuďmi z IRL. Môj názor však

JaanTaan1738

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Najdôležitejšie je dohodnúť sa s online dodávateľom, ktorý je spoľahlivý, akonáhle si zabezpečíte, že sa nemusíte spoliehať na miestne "skupiny" pre vaše zásoby