Question Informácie o dodávateľoch clearnetu pre výskumné chemické látky a chemikálie

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Dobrý deň,

ako je uvedené v nadpise, mám skúsenosti o niektorých predajcoch a výskumných chemikáliách (ktoré sú/boli vždy legálne v krajine predajcu v čase nákupu) a rád by som sa o ne podelil.
Takže moje otázky sú:

Je diskusia o explicitných predajcoch povolená? Kam tieto informácie umiestniť. Bolo by dobré, keby existovala vlastná sekcia pre výskumné chemikálie clearnetu a predajcov. Je možné ju vytvoriť?
Ak nie, ktorá sekcia by bola vhodná?

Ďakujem :)

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Ďakujeme za odkaz.
Na vysvetlenie: nezastupujem žiadneho predajcu, ani mu nechcem robiť reklamu.
Radšej som uvažoval o jednom vlákne, kde by kupujúci mohli diskutovať o viacerých predajcoch RC a skúsenostiach s nimi.
Kde by sa to malo vytvoriť?

Ďalšia otázka:
Kde je najlepšie uverejniť vyhľadávanie predajcu konkrétnych výskumných chemikálií. Napr. alfa-pyrrilidíny (alfa-pvp, alfa-php) alebo 5-mapb.

menpl

Don't buy from me
Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Dostal som vzorku 2 g mefedrónu z mojej krajiny. 5/5 Balenie :) Účinok 4/5 Vo všeobecnosti bol tento produkt dobrý, bolo v ňom viac serotonika ako dopamínu. Som človek, ktorý málokedy niečo užíva, takže moje neurotransmitery sú v norme. Po dlhšom užívaní tento mefedron upchával nos, čo je skôr typické pre 3cmc, 4cmc. Objavilo sa aj horké splavovanie. Pôsobenie je príjemné, nie vtieravé. Zostup nebol náročný. skvelá možnosť, ako si vyjsť do klubu alebo stráviť čas osamote. Veľmi pekne ďakujem predajcovi a @Glitchy. Ste úžasní 🫶

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Toto bol naozaj dobrý prehľad

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Myslím, že máme sekciu RC

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Sekcia RC sa zaoberá syntézou najnovších RC. Nahliadnutie do nej stojí 1000 USD ( existujú aj iné spôsoby, ale toto je základný spôsob). Niektorí zamestnanci majú voľný prístup, ale ak by som to bol ja (a netvrdím, že je to tak), než títo zamestnanci by museli byť dosť kvalifikovaní, aby robili veci, ktoré som tam nevidel. Na tom fóre nie sú žiadne nosné inhalátory na L-met, je to vážna chémia (počul som)