Question Ak máte peniaze, aký liek, kúpite vo veľkom, za veľmi lacnú cenu?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44
Napríklad, ak Mdma stojí 3eurá za gram, alebo burina 1 euro za gram, alebo D-meth stojí 3 eurá za gram, aká cena je pre vás dobrá, pre dlhodobé, bussines?

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Myslím si, že to vždy závisí od kontaktov a predovšetkým od miesta!
Ak by som si mal vybrať, vybral by som si akúkoľvek chemickú drogu, ktorá má ďaleko veľký miestny trh a je lacná + jednoduchá na syntézu a zároveň drahá v maloobchode..ako MDMA, Meth, Amfetamín, 4MMC

gumarabic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Ak by som mal prístup k činidlám, niektorý zo 4-substituovaných tryptamínov. Zisk vždy stojí za počiatočné náklady, ľudia po Európe predávali jednotlivé gramy 4-aco/ho-dmt za 300 až 500 eur za gram.

Pri výrobe nikto nechce predávať v takých malých množstvách, ale v skutočnosti by ste nemuseli veľa vecí premiestňovať, aby ste slušne zarobili.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Menšie množstvá a vyššie marže môžu byť oveľa výhodnejšie ako tlačenie veľkoobjemových :). Závisí to od

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
161
Ak ste pripravení sedieť nad ním celé roky

gumarabic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Aj keby ste na tom nechceli sedieť roky, mohli by ste sa dostať z predaja týchto tryptamínov vo veľkom za dobrú cenu. Existuje syntéza fór pre psilocín a prekurzory sú ľahko dostupné od čínskych dodávateľov.

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
5-MeO-DMT, ak je lacný kilo 2-3 USD/g, tam sú som počul; z Mexika cez Čínu

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Pred niekoľkými rokmi som dostával 100 stlačených adderallov za 3 doláre za kus. Bola to dobrá kvalita a kupovali sa jej tony. Predajca nakoniec zmizol.