Napríklad, ak Mdma stojí 3eurá za gram, alebo burina 1 euro za gram, alebo D-meth stojí 3 eurá za gram, aká cena je pre vás dobrá, pre dlhodobé, bussines?
Myslím si, že to vždy závisí od kontaktov a predovšetkým od miesta!
Ak by som si mal vybrať, vybral by som si akúkoľvek chemickú drogu, ktorá má ďaleko veľký miestny trh a je lacná + jednoduchá na syntézu a zároveň drahá v maloobchode..ako MDMA, Meth, Amfetamín, 4MMC
Ak by som mal prístup k činidlám, niektorý zo 4-substituovaných tryptamínov. Zisk vždy stojí za počiatočné náklady, ľudia po Európe predávali jednotlivé gramy 4-aco/ho-dmt za 300 až 500 eur za gram.
Pri výrobe nikto nechce predávať v takých malých množstvách, ale v skutočnosti by ste nemuseli veľa vecí premiestňovať, aby ste slušne zarobili.
Aj keby ste na tom nechceli sedieť roky, mohli by ste sa dostať z predaja týchto tryptamínov vo veľkom za dobrú cenu. Existuje syntéza fór pre psilocín a prekurzory sú ľahko dostupné od čínskych dodávateľov.
Pred niekoľkými rokmi som dostával 100 stlačených adderallov za 3 doláre za kus. Bola to dobrá kvalita a kupovali sa jej tony. Predajca nakoniec zmizol.