Question Potrebujem pomoc, kto vie N-BOC NORKETAMÍN, vaša pomoc nebude zadarmo

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Mohol by som na to urobiť nejaký výskum. Poznám deschloroketamín, ak vás zaujíma niečo, čo s tým súvisí.

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Môže sa použiť na výrobu ketamínu?

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
No je to analóg ketamínu. Je legálny is väčšine miest a poskytuje rovnaké, ak nie lepšie "opojenie".

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Hej, práve som si to vyhľadal a na jednej stránke sa píše
"Norketamín(5) je hlavný metabolit ketamínu(4), ktorý je produkovaný enzýmami cytochrómu P450 v pečeni. Ďalej sa hydroxyluje za vzniku (2R,6R)-hydroxynorketamínu. Táto posledná zlúčenina má tiež sľubnú antidepresívnu aktivitu, ale od vyššie uvedených derivátov sa líši tým, že je neaktívna ako anestetikum aj ako psychostimulant."

som si celkom istý, že n-boc norketamín je derivát norketamínu s ochranným kruhom. neviem, či to má nejaký vplyv na funkčnosť. je to to, čo ste hľadali, alebo potrebujete niečo iné?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
N-BOC je skratka pre N-benzyloxykabonyl, ktorý je skutočne ochrannou skupinou vzhľadom na jej ľahké odstránenie a môže pomôcť buď pri monoalkylácii substrátu, alebo sa musí odstrániť pred alkyláciou. Derivát N-BOC sa nemusí považovať ani za drogu, ani za prekurzor na niektorých miestach, kde je takýto zákon.