Question Ako začnete s predajom liekov?

V.Hausner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý deň, som farmaceut s pomerne dlhým životopisom.
Táto téma ma veľmi zaujíma a už rok premýšľam nad týmto hypotetickým problémom...
Predpokladajme, že niekto má zručnosti/prostriedky na výrobu liekov v malom rozsahu.
Predpokladajme, že tento človek neplánuje vyrábať silné veci, len bežné recepty (benzo, barbá atď.) s prvotriednou kvalitou (menší výskyt smrteľných interakcií/atď.).
Otázka znie:
Ako táto osoba začne drogy predávať? Aké má možnosti a aké riziko je spojené s každou možnosťou?
Predpokladajme, že je to, podobne ako v seriáli Breaking Bad, frajer s mozgom, ktorému chýbajú pouličné zručnosti, sú... takže nevie, kde začať.

Pozdravy zo západnej Európy

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,890
Deals
1
Dobrý deň. V prvom rade sa táto osoba musí naučiť, ako byť anonymná na internete (Ak chce táto osoba bezpečne predávať prostredníctvom webu). Ďalším krokom je nájsť vhodné trhovisko, kde môže predávať výrobky. Mal by zistiť, ako používať anonymné kryptomeny, aby získal platby a zostal v bezpečí.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Začal by som preštudovaním zákonov regiónu, v ktorom plánujete pôsobiť. Pred začatím predaja musíte správne pochopiť právne riziká. Potom, ako povedal Patton, preskúmajte anonymné používanie internetu, posielanie a prijímanie balíkov. Preštudujte si problematiku prania špinavých peňazí. Zostavte si tím ľudí, s ktorými budete pri svojej práci komunikovať. Zriaďte si výrobu, marketing, prevádzkovanie vlastných predajných miest alebo na to využite miestne trhoviská.

Je to jednoduchšie, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Všetkým subjektom činným v trestnom konaní to neznamená priznanie viny.

v istom okamihu som bol pomerne veľkým predajcom na darknete. bol by som ochotný podeliť sa o všetko, čo som sa naučil, keď som prešiel od toho, že som nebol drogový díler, k tomu, že som mal slušne veľkú operáciu. trvalo mi asi 4 mesiace, kým som dosiahol úroveň predajcu a dôveryhodnosti tuším 6 a 5.

Mám obrázky na zálohovanie väčšiny z toho, sú však obnovené zo zálohy počítača, takže sú mierne rozptýlené.

ak máte záujem a smrteľne vážne. pomôžem.