Question Ako purifikovať 4-MMC

Neozion420

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Chcem vyrobiť 4-mmc, ale chcem, aby bol čo najčistejší, takže keď vyrobím svoj 4-MMC, ktorý bude mať určite nečistoty, ako by som postupoval pri jeho čistení a alebo rekryštalizácii. Nechcel by som pre istotu brať alebo predávať niečo, čo nie je najvyššej kvality. Ďakujem.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Sú o tom články, mali by ste začať ich čítaním a diskusiou pod nimi.

DragonLabz

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇳🇱
Reaction score
58
Deals
131
Premyte acetónom a recyklujte :)

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Aká technika by na to bola najúčinnejšia? Videl som videá, v ktorých sa acetón nalial na prášok/kryštál na Buchnerovom filtri a okamžite sa odfiltroval. Videl som tiež, že niekto v diskusii navrhol miešať prášok 4-MMC s acetónom v nádobe/kalajke, aby sa lepšie rozpustil v nečistotách pred filtráciou. Bolo by pretrepávanie prášku s acetónom v uzavretej nádobe najlepším spôsobom ako najagresívnejšia forma miešania?

View previous replies…

DragonLabz

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇳🇱
Reaction score
58
Deals
131
Napíšte nám a my vám pomôžeme !

Neozion420

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Do Buchnerovho filtra mám pred každým vákuovaním naliať acetón a premiešať ho, aby sa pomohli rozpustiť nečistoty? Takisto by mal byť acetón studený, ak áno, ako studený mraznička alebo chladnička? Ďakujem

Neozion420

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Po tom všetkom plánujem vykonať aj rekryštalizáciu, len aby som mal čo najčistejší produkt, ale pred tým chcem pre istotu odstrániť väčšinu nečistôt.

cannedgoods77

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4

everything os here

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
Everything depends on situation.
Most important thing is a plan for synthesis, correct reagents and solvents will make your syntheis successfull if you do it carefully and decent.
Smooth and planned work will always lead to good output. If some mistake happens it should be instantly taken action to get back to course as close as it can.
Usually you can not fix such impurity. To get rid of shit you need to add another shit :)
Most important is to have clean product for crystalisation so it will show its potential after performing this procedure :)

Attachments

• hX2wiZRuqj.png
    hX2wiZRuqj.png
    349.4 KB · Views: 7