Question Ako vyrobiť amoniak na výrobu cracku

cocoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý deň,

ako vyrobiť crack kokaín s amoniakom koľko variť

Na čo si mám dávať pozor? Stačí len čpavok. Aký je hraničný stupeň?

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
24
Pozrite si toto vlákno
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/crack-cocaine-manufacturing.653/#post-23954
je o výrobe cracku

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
musíte pridať amoniak, páliť plameňom, až kým nezovrie, keď zostane kvapka, musíte odstrániť amoniak bez toho, aby ste sa dotkli kvapky. potom musíte kvapku poškriabať a nechať vyschnúť

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Najlepšie sa rozpúšťajú práve hlavou pod vodou. Pomaly pridajte trochu amoniaku a poef 💥 všetko mliečne biele... potom pridajte ešte trochu amoniaku. Vezmite si kovovú špajdľu alebo tenkú železnú tyčinku 🦯 a len rýchlo chodte hore-dole v strede lyžice 🥄 (nie rvs) stará kuchynská lyžica 70-80 na polievku alebo jus. Stále pohybujte tyčinkou v strede.
Zrazu dostanete lesklú siropu a pri pokračovaní v rýchlom krátkom pohybe cítite, že odpor silnie, až kým hmota na tyči nezatvrdne ako skala.
Potom ju môžete ihneď odobrať.
Alebo zlomiť, pretože je naozaj veľmi tvrdá pomocou fischscale stupňa. 15 rokov som používal teplo, ale Hispánec ma to naučil nedávno a toto je spôsob, ako pre voľnú bázu.

Attachments

• gblekOVZtj.jpeg
    gblekOVZtj.jpeg
    121.2 KB · Views: 118

Lordoftheshard

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Crack-o-naire choďte sa pozrieť na kráľa cracku dobre bez bázy prostredníctvom amoniaku na you tube len rýchle 40-minútové video