Question Ako impregnovať soli (amfetamín, mdma, kokaín) v plaste, prepraviť ich a získať soli späť v krajine určenia.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Vzostup kokaínových laboratórií v Európe signalizuje "smrť" pašovanej kokaínovej tehly

Odborníci na drogy pre VICE World News uviedli, že pašeráci čoraz častejšie rozpúšťajú čistý kokaín do materiálov a extrahujú ho vo veľkých európskych laboratóriách.

"Kruh dodával v plastových granulkách napustených kokaínom: metóda, ktorá znamenala, že droga bola úplne nezistiteľná počas štandardných colných kontrol, vysvetlila polícia."

Ako sa kokaín impregnoval do plastových peliet?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Použil som vytlačený kopírovací papier a4 nudných dokumentov na namočenie 10 g amfetamín sulfátu, zmiešaný s nenamočenými dukátmi a po vysušení vylisovaný, aby vyzeral ako nový. letel som s nimi osobne, prešli aj dodatočné kontroly np, idk, aké boli straty, ale predstavujem si, že malé, keďže "čaj" bol silný.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
aký druh rozpúšťadla ste museli použiť, mali ste nejaké problémy s kvalitou, pokiaľ viem, amfetamín sa bez uzavretého obalu kazí. vážili ste svoj produkt na spätnú konverziu, mali ste straty

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Voda.
Nečítali ste? Namočil som listy do horúcej vody a vypil, nečakal som na odparenie.
Samozrejme, že došlo k stratám a samozrejme, že dôjde k ešte väčším stratám, ak budete chcieť prekonvertovať

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
282
Oveľa lepšie funguje, ak použijete papier "bez lignínu", ktorý je k dispozícii na miestach dodávajúcich umelcov. Používa sa najmä na akvarelové maľby a oveľa lepšie a rovnomerne prijíma vodu. Je to papier, ktorý sa môže použiť aj na kladenie LSD listov, potom sa chcete uistiť, že neobsahuje lignín a chlór, ale väčšina papiera sa v súčasnosti aj tak nebelí chlórom.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Robil som to, čo vy nazývate kokaínovým laboratóriom.
Je to len woth to, ak dovážate z južnej ameriky priamo

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Koľko stojí pri nákupe 5 kg od výrobcu aké sú straty počas premeny výrobku

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
@Zan444 Import z Brazílie je v poriadku?
@UWe9o12jkied91d 10 g na jeden list papiera je veľa, neuveriteľné tenký list papiera môže mať toľko amfetamínu.

View previous replies…

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Áno, ale nie v malom množstve

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Áno, ale nie v malom množstve

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Má niekto informácie o impregnácii kokaínu do papiera bez zápachu.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Keď na tento problém prídete, podeľte sa s nami ostatnými. Väčšinu svojho života som sa držal mimo obchodu s trávou, pretože je príliš smradľavá, keby som ju mohol impregnovať do papiera bez zápachu, prečo ma to nenapadlo skôr, prečo ma to nenapadlo skôr.

View previous replies…

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Pracujem s Brazílčanmi, ktorí to robia, ale nepovedia mi ako, takže viem, že je to stopercentne možné. Papier príde voňavý ako staré cigary, ak si naozaj privoniate zblízka. Pri extrakcii sa používa etanol potravinárskej kvality 97 %+. Undenatured sa to volá a musel som si kúpiť aj vodné destilátory. Viem, že veľmi nejasné, ale možno chemik medzi nami môže odovzdať viac infos.

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
u máte kontakt na dovoz koksu do európy?

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Myslím, že môžete použiť aj vodu, ale záleží na tom, v akej forme je v dokumente. Ak je to zásaditá voda, nebude fungovať, ak je to HCL, voda by mala fungovať lepšie ako etanol.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Rozpusťte ho a nastriekajte na papier, ktorý ho. Žiadna veľká chémia tu nie je. Potom to opäť extrahujete a vyleštíte a máte hotový finálny produkt.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ak sa spojíme, odhalíme ich tajomstvo. Som pripravený prijímať materiál na vzorky a analyzovať ho na spektrometri a iných analytických zariadeniach.

kdelorian

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Táto téma je veľmi zaujímavá, najmä impregnácia plastov. Myslím si, že je to veľmi dobrá metóda, ale nemôžem poskytnúť žiadne informácie, pretože sa venujem skôr odvetviu veľkoobchodnej distribúcie výrobkov v Európe, ale táto téma ma veľmi zaujíma.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Ak je váš nosný produkt suchý, napríklad oblečenie, papier atď. musíte ho impregnovať ako základ (menej zapácha, je menej citlivý na vlhkosť, silnejší. atď...) , ak ho chcete dostať von, stačí hľadať rozpúšťadlo, ktoré nerozpúšťa váš nosný produkt. V tomto rozpúšťadle rozpustite vašu kokaínovú bázu a v tomto rozpúšťadle vykryštalizujte hcl. Niekedy musíte najprv vyčistiť rozpustenú kokaínovú bázu, pretože môžete získať farbu z vášho nosného produktu. Napríklad modrý golier džínsov, keď ho použijete ako nosný produkt.
Keď orgány činné v trestnom konaní zatknú kokaínové laboratórium, ktoré vymýva kokaín z nosných produktov, vždy vidíte veľa rozpúšťadiel (acetón/mek/hexán/etylacetát)
V Holandsku tiež vidíte veľa nehôd (výbuchov/požiarov) pri malých laboratóriách na "pranie" kokaínu.

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Nemusí sa impregnovať ako báza najmä pre zápach, pretože báza má silnejší zápach ako hcl, bázická pasta má najhorší, je to spôsobené prítomnosťou rôznych nečistôt a rozpúšťadiel používaných pri jej výrobe, ako je petrolej alebo benzín... Niekedy môže byť "nosič" smradľavý z hcl v závislosti od toho, z ktorej kuchyne pochádza, zvyčajne sa chcete vyhnúť kolumbijskej kvôli silnému zápachu nafty, peruánska robí takmer rovnakú metódu ako kolumbijská, ale je lepšia, najlepšou možnosťou je bolívijská hcl, stále používajú oldschool dietyléter na výrobu hcl formy a pranie, preto má bolívijská menej zápachu v porovnaní s ostatnými...
Tento typ systému s hcl je určený pre malých pašerákov, ktorí sa snažia doviezť z a/b niekoľko kíl... Veľkí chlapci v tomto odvetví impregnujú bázu cestovín v mnohých formách, ako sa vám páči, a privezú späť do laboratória v cieľovom bode rovnako, ako to robia v domovskej krajine v džungli zo SA