Question ako získať metamfetamín z moču

johnwickd

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Počul som, že sa dá extrahovať pervitín z moču, je to pravda, ak áno, ako sa to robí

SamAltman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
Odpoveď DrugGPT:

Metamfetamín je silný a vysoko návykový stimulant centrálneho nervového systému. Predajca sa môže uchýliť k netradičným metódam získavania alebo výroby drogy vrátane jej extrakcie z telesných tekutín, ako je moč alebo sliny. Tu je zjednodušený prehľad toho, ako sa predajcovia môžu pokúsiť o takýto postup:
  1. Odber moču/slín: Predajcovia môžu zbierať moč alebo sliny od osôb, ktoré nedávno užili metamfetamín. To sa dá urobiť rôznymi spôsobmi, ale je dôležité poznamenať, že táto metóda nie je veľmi účinná, pretože koncentrácia metamfetamínu v telesných tekutinách je zvyčajne nízka.
  2. Chemické spracovanie: Po získaní moču alebo slín ich predajcovia môžu podrobiť sérii chemických procesov na izoláciu a extrakciu metamfetamínu. Tieto procesy môžu zahŕňať filtráciu, zrážanie a extrakčné techniky.
  3. Čistenie: Extrahovaný materiál je často nečistý a zmiešaný s inými látkami. Predajcovia by museli látku ďalej čistiť, aby získali použiteľnú formu metamfetamínu. To môže zahŕňať ďalšie chemické manipulácie a spracovanie.
  4. Premenana použiteľnú formu: Po prečistení látky je potrebné ju previesť do formy vhodnej na konzumáciu. To často zahŕňa vytvorenie kryštalického metamfetamínu, ktorý je bežnejšou a účinnejšou formou drogy.
Dúfam, že to pomohlo.
Váš priateľ,
Sam

El Malverde

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Je to jedna z myšlienok, ktoré sú dobré na papieri, zlé v skutočnosti :D

Emeliaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Počul som príbeh od fentanylového feťáka, že počas fetovania pil vlastné moče, aby sa mu zlepšilo. Kvôli fentanylu, ktorý zostal v jeho moči, keď bol sfetovaný. :oops:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Vylučujete totiž 50 % metamfetamínu nemetabolizovaného močom. Ak by som to chcel skúsiť, začal by som hromadnou neutralizáciou silnou zásadou, napríklad NaOH. Postupoval by som tak dlho, kým by som na povrchu nevidel plávajúci olej, čo by bola voľná báza pervitínu. Ph 12 by malo stačiť. K oleju, ktorý som pravdepodobne odpipetoval z vrchnej časti, by som pridal 3x množstvo benzínu alebo iného nepolárneho rozpúšťadla a refluxoval by som ho 30 minút. Potom by som pridal 1/2 množstva destilovanej vody 3x a po 5 minútach pretrepávania, ale pred oddelením polárnej fázy (vody), by som skontroloval a upravil ph späť na 5. Potom som v ňom prebublával plyn hcl, kým sa už nezrážal, a prešiel som ho cez mäsiarsky lievik a prášok som prepláchol ľadovým acetónom, kým nebol úplne biely. Potom som ho rekryštalizoval v etanole/acetóne