Celkom som to pochopil, ale idk o tejto stránke viac myslím, že pôjdem von po tom, čo som si všimol pár vecí moja odpoveď btw bola super zrejmá a jednoduchá ....títo inteligentní ľudia myslia len v extrémoch ....prehliadajú jednoduché bez obáv, pretože o jednoduchosti sa nehovorí ani neučí . Väčšina ľudí ignoruje zrejmé ale tam bee pár ľudí ktoré sú postavené inak. Všetko sa to vrátilo k výrobe mydla . ....... hodil celý projekt do spaľovne po druhýkrát za 20 rokov, pretože som ignoroval zjavné.......o dobre za ďalších 10 rokov maby . Butttttt iv povedal to.... naučil vedomosti je moc nad tými, ktorí chcú zničiť uvedené vedomosti. Dostal som svoje odpovede, som šťastný, že to nestojí za riziko väzenia a strateného času s rodinou. ...len som musel prekonať mozgy najaté vládou, aby dokázali, že my, ľudia, stále kontrolujeme veci, ak si vynútime jednoduchší životný štýl tým, že vydržíme mierne nepohodlie, keď sa zaobídeme bez žiadnych podstatných odpadových vecí, potom v podstate vykopeme tunel pod celým systémom, ktorý vedie ku kolapsu. Ak nemôžete povedať, chemická literatúra, štúdie, výskum a vidieť, koľko je teraz zakryté a alebo úplne vynechané, ma trochu prekvapilo, pretože sa veľa zmenilo vo všetkých oblastiach života od posledného času....10 pred rokmi, keď bol svet tento nudný a koľko controle majú teraz kurva šialené dea je do všetkého teraz, keď to nie je zábava a nestojí za to všetko, pretože technológia a slabé myslenie tupé zadky, ktoré nemôžu konzumovať veľké zlúčeniny bez toho, aby museli brať zvracanie dávky, ktoré bežia rty..... lol a len pridať do komédie mojej odpovede litteraly bol rovnaký ako veľmi starý proces výroby mydla il ukončiť svoju tirádu tým, že il zostúpiť z môjho "mydlo box" a skončiť s fuck všetky vlády nikto z nich hovoriť pre tam vlastné ľudí viac a boli otrokom tam veľmi stvorenie, ktoré sme postavili pre nich .....the koniec . Ya niečo je kód niečo je zrejmé niečo nie je a im triezvy lmao my obyčajní ľudia nie sú v dobrých vodách môj priateľ .... kopať do patentov Google a pubchem v "príbuzných zlúčenín" secion týchto biosynthisised chemikálií produkovaných moje geneticky modifikované baktérie....n-izopropylbenzylamín má patenty a zlúčeniny od niekoľkých organizácií na to, že je to mikrokryštál bla bla bla ale je schopný zapuzdrovať veci ako vax a je tam doslova skurvený pacient a úplne napísať, že je to životaschopný prostriedok na transport hiv a infekciu hostiteľa . A je to všade, kde to vidím, pretože pred 10 rokmi to všetko chutilo rovnako, páchlo rovnako, všetko bolo rovnaké.
Začínam sa čoraz viac obávať, že sa blíži niečo veľké ....yall stay safe and bee good