bez urážky človeče, ale čo znamená, že budem predávať sudo, keď sa budem učiť bout chémiu, wow, vyzeráš ako ja, keď som robil kuchára v kresle v podzemnom úli alebo v rokoch wetdreams/zonez.
po prvé, ako by si zbieral prekurzory? ak si v EÚ, tak to vieš ako ja, keďže okrem Čiech a nejakej thajskej komunity, ktorá používa a predáva shaboo a ružové tablety yaba, neexistuje žiadne väčšie obchodovanie s d-methom len pre thajcov.
aj rc scéna tu v eú bola obrovská a im nehovorím v súčasnosti, ale od vzniku uk scény, zákazu uk a vtedy bola scéna nejasnejšia, myslím tým, že ma skoro zabili z bromodragonfly, ktorý som v tom čase používal na obchod s novinkami, pretože pred zákazom číny tu v eú boli internetové obchody z poľska a emailoví predajcovia ako till.i.come, ktorí predávali pse extrahované z tabletiek, ale myslím tým, že sa nedá zarobiť na výrobe pse.
tiež si uvedomte, že väčšina metód, ktoré nájdete, už nie je použiteľná najmä v USA.
najlepšie sú biele 60 alebo 120 mg, osobne používam len 60 mg pse 2,5 cetirizín, z ktorého môžete vytiahnuť dobré kvasinky, alebo 120 s povidónom.
tiež nezabudnite, že písanie od legendárnych chlapcov, ktorí tu zdieľajú toto božie dielo, je vždy záverečný proces dlhej cesty plnej neúspešných pokusov a skúšok.
a tiež minimun pse, aby ste mali dobrého nováčika, je podľa mojich skúseností 8/10 gramov pse fb,