Question Koľko stojí zriadenie laboratória na výrobu metamfetamínov?

methmaker009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ak niekoho požiadam o zriadenie laboratória na výrobu metamfetamínov Koľko by to malo stáť?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Človek by si ich mohol vyrobiť z efedrínu za menej ako 100 dolárov. Za vybavenie, ktoré je potrebné na začiatok z pololegálnej chemikálie v rozsahu =< 1 kg, navrhujem 1000 USD + tečúca voda a elektrina. To nie je nijaká fantázia. Ak by ste to poniklovali, mohli by ste sa skĺznuť na 500 dolárov, ale bolo by to tajné a krátili by ste si cestu. To je len môj názor.

methmaker009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Skvelé. Sú náklady veľmi od chemických látok po chemikálie? Nemyslím si, že existuje niekto, koho by som si mohol najať na prevádzkovanie off shores.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Robí sa to, ale aj od rôznych dodávateľov a v rôznom množstve. Ako som povedal, mohol by som mať 5 kamarátov, ktorí by išli po škatuľu tabletiek na sinus a nakúpili veci na výrobu všetkého ostatného a vyrobili 10 gramov ohňa za 100 dolárov. Ak by som potreboval 1 kg, tak to považujem za 1000 dolárov plus pomôcky, ale potom by ste ešte mali zariadenie a druhý kg by mohol byť za 250 dolárov v materiáloch. Nezisťoval som zdroje materiálov, len odhadujem. Škatuľka tabletiek na dutiny by mohla mať 20 × 120 mg, (2,4 g)mohli by ste z nej získať 1,8 g a zaplatiť 10-20 dolárov. Mohli by ste nájsť kg ef za 1000 USD. To je 1/10 ceny. Ak škrabete zápalkové štrikovače, nakoniec zistíte, že rozbitie batérií stojí menej. Kyselina sírová je oveľa lacnejšia ako kyselina chlorovodíková, keď si uvedomíte, že v železiarstve môžete kúpiť H²SO⁴ v koncentrácii 90 %+, ale musíte si objednať 37 % hcl. Ak to zhrnieme, domáca úloha predstavuje najväčšiu časť práce.