Na vrchole mojich "dobrodružstiev" s A-PVP som si nechával posielať 3 kg na stredozápad USA za 5600,00 USD a keď som predal svoj posledný gram, zinkasoval som zaň 200 USD. Teraz je tu tá posratá časť: Sedel som na prvých 100 gramoch, ktoré som si kedy objednal, takmer 2 mesiace a nezarobil som ani cent! Nikto, koho som poznal, by to ani neskúšal, ani by mi nepomohol s presunom akéhokoľvek produktu v oblasti, kde žijem. Všetci sa toho báli a boli presvedčení spravodajskými médiami, že to skončí tak, že z nich niekto zje tvár. Keď som sa raz zoznámil s pár ľuďmi, ktorí bývali vo vedľajšom štáte odo mňa a boli pravidelnými užívateľmi, telefón mi neprestal zvoniť. Trvalo to asi rok a pol, vždy v najvyššej kvalite a ani raz som to neznížil alebo nikoho neukrátil na váhe. Výsledkom bolo, že sa ma nikto nikdy nepokúsil okradnúť a vždy zaplatil vopred. Po zákaze zo strany W.H.O. išla cena hore a moje zásoby sa veľmi rýchlo minuli. Nikdy som si nemyslel, že by bolo nemožné, aby som získal ďalšie, ale odvtedy som ho nemal ani raz. Prvá lekcia, ktorú som sa naučil, je, že musíte nájsť oblasť s trhom pre váš produkt, aby bol ziskový. Ďalšia bola, že treba vždy splniť svoje sľuby. Pre vášho dodávateľa to platí dvojnásobne alebo dokonca trojnásobne. Nikdy nebuďte neúctivý a nehľadajte lepšiu ponuku, ak už máte dobrú vec. V neposlednom rade nikdy nedôverujte ženám.