Question Ako môžem pridať ceny?

Frozen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Uverejňujem to tu v nádeji, že mi pomôže niektorý člen komunity, pretože nechcem otravovať administrátorov s riešením problémov na nízkej úrovni.

Som tu (samozrejme) nový a snažím sa pridať svoj prvý výpis. Samozrejme, že prvá vec, ktorú som urobil, bolo prečítanie pravidiel, FAQ a príslušných príspevkov na fóre, aby som sa uistil, že nerobím žiadne zjavné chyby.

Prešiel som do oblasti BB Market, klikol som na "Pridať položku" a vyplnil som záložku "Prehľad" so všeobecnými informáciami o výrobku, fotografiami a cenovými informáciami. Ďalej som v záložke "Ceny" vyplnil časť "Informácie o cene a dodaní" s mojimi cenami a odhadovanými nákladmi na dopravu.

Po odoslaní sa mi zobrazilo oznámenie, že a) nie všetky fotografie obsahujú moju podpísanú kartu (čo bolo teraz opravené) a b) neboli zverejnené žiadne informácie o cenách.

Pridala som ceny do všetkých polí, ktoré mám k dispozícii (okrem sekcie "Mŕtve kvapky" a "Bezplatné vzorky", ktoré zostávajú prázdne), a napriek tomu mi bolo oznámené, že ceny je ešte potrebné pridať. Zrejme, ak sa pozorne pozriem, existuje na to sekcia?

Ak by mi niekto mohol poradiť, budem veľmi vďačný!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
CPKOS86HGm

Frozen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vďaka Heisenbergovi, vedel som, že mi muselo niečo chýbať.

Celá tá časť zvýraznená červenou farbou sa mi nezobrazuje. Ak niekto pozná riešenie, som jedno ucho. Pokiaľ viem, používam Torbrowser na Tails na virtuálnom stroji s vypnutou Javou, ale nie som super technicky gramotný. Uvidím, či sa mi podarí vyriešiť nový prehliadač alebo niečo podobné.. Aspoň viem, čo hľadám teraz! Cením si pomoc.

6ds52fJce3