Question Ako môžem pašovať semená a materiály

iforgotmypasswordlol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Názov: Chemické látky. Chcem pestovať burinu, ale ako môžem dostať semená do svojej krajiny? Žijem v Grécku.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Väčšina semien je distribuovaná v Holandsku, a to spoločnosťami zaoberajúcimi sa burinami.

Semená si môžete nechať zaslať poštou na vašu doručovaciu adresu.

Aj na väčších DNM sú predajcovia, ktorí ponúkajú semená za približne rovnaké ceny ako burinové spoločnosti v NL, ak chcete zostať viac v anonymite.

Pokiaľ ide o materiály pre vašu pestovaciu miestnosť, v Grécku musia existovať obchody s pestovateľskými potrebami, kde si môžete kúpiť všetko potrebné v hotovosti. Dajte si tam pozor, pretože v iných obchodoch nájdete veľa vybavenia za lacnejšie ceny, ako sú filtračné systémy, laboratóriá, pôda a kvetináče!

iforgotmypasswordlol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
IF i
Ak si objednám semená a podobné veci, budú sa moje balíky prehľadávať? To je moja najväčšia obava

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Všeobecne platí, že colné orgány v Holandsku sú najkontrolovanejšou hranicou EÚ, takže je tu šanca.

Napriek tomu som si už pred časom objednal semená a nebol to problém, tiež som už kúpil semená v NL a priviezol ich späť autom bez problémov.

Možno to skúsiť s malou objednávkou. Ak si to dobre pamätám, spoločnosti majú možnosť skrytej prepravy.

Ak je to pre vás príliš riskantné, môžete ich ešte kúpiť v darknete