Ako si môžem vyrobiť metamfetamín doma s tým, čo mám

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Mám k dispozícii tieto zložky:

KMnO4 [manganistan draselný]
Pseudoefedrín HCl - 100 tabliet, z ktorých každá obsahuje 30 mg pseudoefedrínu a 200 mg ibuprofénu
izopropylalkohol
acetón
!! Nemám kyselinu murickú ani kyselinu chlorovodíkovú

Existuje spôsob, ako získať liek z toho, čo mám? Nemám laboratórne vybavenie. Pôvodne som si myslel, že skúsim metkatinón, pretože sa mi zdá najjednoduchší a nie je nebezpečný, ale nenašiel som rýchlu syntézu, ktorú by som mohol dokončiť za 12 hodín. Môžem vyrobiť metamfetamín z toho, čo mám, ale nie metódou shake n bake? Nechcel by som si podpáliť dom a nemyslím si, že som schopný nerobiť nič zlé a potom riskovať život kvôli droge

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
Dobrý deň, práve som nadhodil túto tému. Všimol som si, že vo väčšine krajín je pseudoefedrín dostupný bez lekárskeho predpisu v kombinácii napr. s ibuprofénom, ako je uvedené vyššie. Ako by bolo najlepšie oddeliť pseudoefedrín od ibuprofénu?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Ibuprofén má veľmi nízku rozpustnosť vo vode, zatiaľ čo efedrín je veľmi dobre rozpustný.
Ibuprofén má bod varu 157 C, zatiaľ čo efedrín sa rozkladá pri teplote vysoko nad 200 C.
To znamená, že ibuprofén môžete buď odfiltrovať pomocou minimálneho množstva vody, alebo ho z ohriatej práškovej zmesi vyvariť po oddelení všetkých plnidiel.
Všetky fyzikálne vlastnosti sú dostupné na PubCheme, stačí dať dve látky vedľa seba a porovnať štatistiky.