Vidím, že ste dostali veľa odpovedí za predpokladu, že sú skvelé, kto ich napísal, som nečítal, psilocybín môžete extrahovať rozomletím a verím, že 1:1 hmotnostný podiel extrakcie etanolom za predpokladu, že s nejakou vodou, ktorá sa neskôr vydestiluje, by bol môj najlepší odhad na jednoduchý spôsob výroby extraktu z vašich húb, mám teraz krabice od topánok s panvovými subtropmi a nejaké závistlivé monotuby, bola to pre mňa mykologická horúčka, contam free tak dlho, že som prepálil všetky agarové platne a transfery, ako aj väčšinu zrna na zrno z tých prvých transferov, mám nejaký fialový mystický lc, ktorý sa kolonizuje tak rýchlo a robí skvelý produkt, ak sa snažíte extrahovať do tekutého etanolu a alebo etanol a dh20 bude cesta, stavím sa, že nájdete postup veľmi ľahko, že sú teraz legálne na mnohých miestach, čo robím, je skvelé a až všetky moje potraty alebo bočné alebo je, že nevyzerajú ako niečo, čo id niekedy dať niekomu v období vrece a keď sa vybudujú na štvrťlitrovú nádobu, dám ich do magickej guľôčky na krátky cyklus výbuchu a potom si to veľmi čistú citrónovú šťavu z celých potravín, ktorá chutí tak dobre a zmiešam tieto dve, môžete filtrovať po niekoľkých hodinách, ale zvyčajne som to nechal robiť to je thang pri izbovej teplote po dobu 12 hodín zmraziť chil a odfiltrovať potom vypiť citrónovú šťavu v záberoch je to lepšie ako akékoľvek čokoládové tyčinky alebo čokoľvek, čo som urobil, môžete samozrejme distribuovať to tak a kyselina citrónová robí obrovský rozdiel bavte sa tam a sledujte svoje ego lol