Viem si predstaviť, že tie je možné kúpiť len v rámci Spojeného kráľovstva na základe preukázania komerčnej licencie.
Na Ebay sa predáva veľa nitroetánu/nitrometánu, ale mnohí predajcovia žiadajú nejakú formu dôkazu.
To by bolo ľahké sfalšovať tho, myslím, že môžete skúsiť nájsť registračné čísla spoločností, ktoré by mohli mať niečo spoločné s akýmkoľvek prípadom použitia chemikálie, ale nemajú webovú prezentáciu, takže je ťažké nájsť kontakty. Tieto čísla môžete nájsť na viacerých webových lokalitách, musia existovať webové lokality špecifické pre jednotlivé krajiny, ktoré sa týkajú len spoločností v Spojenom kráľovstve, ale určite aj webové lokality špecifické pre EÚ, ktoré sa týkajú všetkých registrovaných spoločností v EÚ. Skúsil by som to len pri objednávke na adresu, ktorá sa nedá spojiť so mnou
Ďalšou možnosťou je Nemecko, Poľsko alebo Čína. V každej z týchto krajín je veľa predajcov, ktorí vám môžu tieto chemikálie zaslať a ktorí by mohli byť ochotní ich preznačiť.
Práve som odoslal približne 30 škatúľ obsahujúcich 1x20L kontajner v každej krabici s metanolom, etanolom, metylamínom a podobnými kvapalnými chemikáliami. Jednoducho som ich označil ako čistiace prostriedky a všetky prešli z Poľska cez Nemecko do Belgicka.
Keďže preprava tohto tovaru z hľadiska logistického presunu z krajiny do krajiny nie je nelegálna, ale skôr len obmedzená, mohlo by vám to poskytnúť ďalšiu možnosť.
Môžeš to urobiť klasickým spôsobom a nakúpiť to v krajine ako Poľsko od spoločnosti, ktorá sa ťa nebude pýtať, vybaviť si oficiálne exportné/importné dokumenty a poslať to oficiálnym kuriérom..na Ebay je aktívnych aj veľa súkromných kuriérov, ktorí jazdia každý týždeň z Poľska späť do UK a naopak, ak nájdeš nejakého, ktorý má ešte kapacity v kamióne, mohol by si si rezervovať miesto celkom lacno, väčšinou sa aj menej pýtajú.
V tomto prípade by som použil ukradnuté alebo falošné údaje o spoločnosti kuriéra, ako aj adresu, ktorá sa javí ako koproratívna, ale nemôže byť spojená so mnou.
Dúfam, že by to mohlo pomôcť