Pomoc so starými odrezkami vo vodke

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
Pred dvoma rokmi som teda mal slušnú úrodu vonku. Všetky odrezky som dal do päťgalového vedra , zalial vodkou a nechal v kôlni aspoň rok alebo dva. Kašu som precedil, raz alebo dvakrát prepláchol vodou a skonsolidoval. Nakoniec som mal asi 2 alebo 3 galóny tmavohnedej/čiernej tekutiny. Vzal som liter a pri izbovej teplote som ju uvaril, pričom zostala hustá živica. Skončil som s niekoľkými striekačkami. Po zjedení DOSTATOČNÉHO množstva až do takej miery, že som mal olej plávajúci v záchodovej mise na druhý deň ráno po mojej kávovej záležitosti ;]. Zistil som, že táto látka nie je výrazne psychoaktívna. Pôvodne som mal v úmysle vyrobiť RSO, uvedomujem si, že to nie je správna metóda. Vtedy som si myslel, že je lepšie nechať vodku, aby si s rastlinným materiálom dala načas. Takže tu sú moje otázky:

1. Majú v tejto chvíli galóny tekutiny alebo striekačky nejakú cenu. Som schopný zachrániť/izolovať psychoaktívne látky? Ako?
2. Práve som sa dozvedel o premene CBD na delta9 (myslel som si, že o tráve viem všetko) - má to nejaký potenciál?
3. Nejaké tipy, návrhy, nápady, pripomienky atď. Vďaka, chlapci a dievčatá.