Question Pomôžte mi identifikovať liek...

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Chlapi potrebujem vašu pomoc, nejaký drogový díler mi vysvetlil, že vo svete drog sa objavilo niečo nové, účinok je ako koks amfetamín a niečo iné spolu, aby eufória prichádzala s vlnami a nie jedna eufória prichádzala a trvala dlho, ako sme si to vysvetlili samozrejme nevie názov drogy, ale snažil sa mi vysvetliť, ako to funguje, takže je to v čistom bielom prášku možno mi niekto môže nejako pomôcť?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Môže to byť dimetokaín alebo jeden zo syntetických katinónov, medzi ktoré patria veci ako mefedrón, bupropión a mnohé ďalšie. V súčasnosti existuje toľko dizajnérskych drog, ktoré sa predávajú podľa názvu alebo sa vydávajú za niečo iné alebo sa lisujú do zmesi podobných látok ako tabletky, rezané do koksu a čokoľvek iné, takže je ťažké povedať

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Čo to podľa vás môže byť? Hovorí sa, že veci pochádzajú z USA v európe

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Bez ďalších informácií by som naozaj nemohol poskytnúť dobrý odhad. Na internete si môžete zaobstarať nejaké mobilné vrecúška na detekciu alebo testy činidiel, ktoré vám pomôžu získať dobrý začiatok. Keby som mal peniaze, investoval by som do laboratórneho vybavenia alebo spektrometra, ako je Detectachem Raman 7 (na zozname želaní, ktoré by som chcel mať), a testoval by som výrobky pre ľudí. Nie som si však istý, či takýto typ výrobku predajú normálnemu človeku.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Pravdepodobne ide o nejaký druh syntetického katinónu, ako povedal @prophet, na svete sa syntetizuje tucet nových výskumných chemikálií.