Question Máte problém s a-pvp kryštalizáciou

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Dobrý deň, úprimne oceňujem, ak mi pomôžete a dáte mi nejaké užitočné návrhy. Nedávno som postupoval pri syntéze krok za krokom. Ale po pridaní kyseliny do zmesi sa neobjavil žiadny kryštál. Mám len zmes rozdelenú na dve vrstvy. Vrchná vrstva ako druh oleja sa vo vode nerozpúšťa. Spodná vrstva sa môže rozpúšťať vo vode a je psychoaktívna. V čom je problém? V čom je chyba? Prosím, pomôžte mi a budem vám vďačný.

Attachments

• ZSnEvmMd72.jpg
    ZSnEvmMd72.jpg
    3.9 MB · Views: 40
  • WEjqtdfTy4.jpg
    WEjqtdfTy4.jpg
    4 MB · Views: 25

APVP-EU

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Je v zmesi rozpúšťadlo? Mal som veľa (drobných) problémov práve s týmto, kým som si všetko ujasnil!

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Tento problém som vyriešil. Po prvé, ak sa vám na dne kadičky objaví ťažký olej, nevyhadzujte ho. Oddeľte olej a potom doň pridajte trochu vody, pričom sa uistite, že ste pridali príliš veľa kyseliny. Po vyhodení oleja, ktorý sa nedá rozpustiť vo vode, pridajte do vody viac NaOH a petroléteru. Môžete vidieť, že petroléter sa zmenil na červený. Potom ho extrahujte a oddeľte hladinu petroléteru. Nepridávajte príliš veľa kyseliny, inak opäť získate ťažký olej. Nakoniec do nej pridajte zmes petroléteru. V kadičke sa objaví kryštál.