Question Extrakcia amfetamínovej bázy (A-Oil) z oblečenia - potrebujete naliehavú pomoc

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Zdravím všetkých,

Potrebujem naliehavo poradiť od chemika.

Počas procesu dodávky z objednaného oleja A predajca správne neuzavrel balenie, takže všetka kvapalina
sa rozšírila vo vnútri balenia. V rámci utajenia bolo prebalené oblečenie a to je teraz nasiaknuté celým olejom. Je to veľké množstvo, preto potrebujem naliehavo poradiť, či je možné dať oblečenie do kúpeľa s izopropanolom, aby sa olej rozpustil a nechal sa potom izopropanol odpariť .
Dá sa to urobiť, alebo existujú ešte účinnejšie metódy, ako olej z oblečenia opäť čo najlepšie rozpustiť?

Vopred ďakujem

Mr.Magic

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
IPA, namáčanie, prípadné farbivá prídu spolu s ním, nie je problém , vymyť/destilovať
môžete sa mi odvďačiť tým, že ho prestanete nazývať "A-olej" , prosím, ďakujem

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Veľmi pekne ďakujem za rýchlu odpoveď. Vyskúšam to týmto spôsobom.

Amfetamínová voľná báza, viem. Staré zvyky zomierajú ťažko:)

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Destilovanú demineralizovanú vodu namočte a vypáľte vodu a zostane vám olej/aktívna látka je najjednoduchší spôsob, ktorý som našiel

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
@chefgorden to môže byť aj metóda.

Ja som už používa spôsob s IPA. Mohol by som namočiť len časť, pretože potrebujem podstatne viac IPA a chcem proces opakovať 1-2 krát, aby v odeve zostalo čo najmenej. Stačí nechať nádobu 1-2 dni otvorenú, aby sa IPA odparila, alebo má väčší zmysel vziať veľkú banku s okrúhlym dnom a ohrievať ju vo vani alebo ohrievači, kým sa IPA neodparí a v banke zostane voľná látka?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Nenechávajte ho na vzduchu, stratíte bázu a sol bude červený. skúste zrážať s IPA v ňom, ak je príliš dilutovaný, môžete ho chvíľu odparovať a zrážať hneď potom.

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Ak som vás správne pochopil, voľná báza v roztoku s IPA by sa mala usadiť na dne ako zrazenina, je to tak?
Precedím IPA, kým nezostane len voľná báza? V prípade, že musím časť odparovať, je lepšie použiť magnetické miešadlo namiesto otvoreného plameňa, aby sa odparovalo šetrnejšie? Radšej položím o jednu otázku viac, než aby som skončil so základom, ktorý je nepoužiteľný ^^.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Nie, je to kvapalina a bude v homogénnom roztoku. nie plameň

o odparovaní nemôžem hovoriť, nerobil som atmosféricky alebo aspoň zámerne