Question Looking for a vendor Extrakt 2C-B z tabliet

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Dobrý deň.

V posledných mesiacoch som si kúpil veľa tabletiek 2C-B a zistil som, že ich radšej šnupem. Rozdrvené tabletky sú hrozné.

Existuje spôsob, ako ich môžem rozdrviť a potom z tablety vyextrahovať len 2C-B a plnidlo z tablety vyhodiť?

Mám asi 80 tabliet po 20 mg...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Dočítal som sa, že túto úlohu veľmi dobre splní premytie izopropylalkoholom. Máte k tomu nejaké pripomienky?
Mám toluén na proces premeny 5-MeO-DMT HCL na voľnú bázu - mohol by som namiesto izopropylalkoholu použiť toluén?

tajira

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
stratíte veľa vecí, brácho, jedna pilulka je ako 10 až 15 mg 2cb

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Rozpustite v minimálnom množstve vody, odfiltrujte pevný odpad, spracujte s aq. roztokom NaOH, aby ste získali 2-cb voľnú bázu, ktorú potom extrahujte a prebublávajte suchý plyn hcl alebo vodnú HCl s následným odstránením vody teplom.
Úplné odhalenie, nerobil som to, ale takto by som k tomu pristupoval, možno sa k tomu vyjadrí niekto z našich odborníkov?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Je mi to jedno - radšej si čisto šnupnem, ako by som mal zdĺhavo prehĺtať. Mám veľké množstvo týchto vecí, ak má každá z nich 20 mg, potom by som mal asi 1,7 g - ak odídem s 1 g čistého, som spokojný...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Je to správne. Ako uviedla @tajira, pri týchto manipuláciách veľa stratíte.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Aké straty spôsobuje? 50% 80%?

Ako som povedal, v záložnej skrýši mám 80 tabletiek, ku ktorým sa nikdy nedostanem, ak každá z nich obsahuje 20 mg, ako sa uvádza v reklame, znamenalo by to, že je v nich približne 1,6 g 2C-B.
Ak sa mi podarí získať ~ 1 g, budem to považovať za výhru.

Keď premýšľam o vybavení, ktoré potrebujem, a o čomkoľvek inom, možno bude pre mňa jednoduchšie kúpiť len čisté 2C-B a rozdať ich priateľom ako darčeky. Povzdych - chcel by som mať laboratórium.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Dobre - opýtam sa na to inak. Ak tieto tabletky rozdrvím a rozpustím vo vode, odfiltrujem nerozpustné veci - čo z nich zvyčajne vypadne? Mikrokryštalická celulóza? Mastok? Neviem, aké spojivo sa v nich používa.
A ak sa tam zastavím a po odfiltrovaní pevného odpadu vodu len odparím, bolo by to pre moje účely dobré, pretože by som mohol zvyšnú látku buď insuflovať, alebo by som ju mohol podávať nosovým sprejom (rozkladá sa 2C-B vo vode ako kokaín pomocou 0,9 % fyziologického roztoku?)

Mojím cieľom je, aby som mohol túto molekulu šnupať bez všetkého ďalšieho haraburdia, ktoré by mi zahlieňovalo dýchacie cesty, takže čokoľvek rozpustné vo vode bude aj tak jednoduchšie.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Neviem to s istotou
Myslím si, že áno
Áno, forma soli 2c-b je rozpustná vo vode

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Degraduje/rozpadá sa 2C-B, keď je vo vode (ako kokaín), t. j. či by sa dal vo vode v nosovom spreji skladovať dlhšie, ako by som to mohol urobiť s kokaínom (čo sa zdá byť len otázka hodín...)

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
No začal som jednoduchý proces.
Vzal som 10 20 mg 2C-B, jemne ich rozdrvil a pridal 50 ml destilovanej vody.
Zamestnalo ma to prechádzanie cez maličký lievik a kávový filter (všetko, čo momentálne mám) a množstvo odpadu, ktoré zostalo, je ohromujúce.

Zvyšky niekoľkokrát znovu namočím, aby som z nich dostal čo najviac 2C-B (možno trikrát?
A potom to jednoducho nechajte odparovať do sucha počas určitého obdobia.

Otázka - ak nechám vyčistený destilát v kužeľovej banke, mohol by som ho zohriať, aby sa urýchlilo odparovanie, a potom, keď sa ochladí, hodiť tam niečo, čo sa rýchlo odparuje, napríklad éter, izopropylalkohol alebo toluén, aby sa rozpustil 2C-B, ktorý sa prichytí na vnútornú stranu banky, a potom to naliať do plochej misky na rýchle odparovanie, alebo je to hlúpa predstava?

Attachments

• HGTohlJstn.jpeg
    HGTohlJstn.jpeg
    1.9 MB · Views: 168
  • o0AerUghNv.jpeg
    o0AerUghNv.jpeg
    3.1 MB · Views: 159

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Len pre vašu informáciu - suchá hmotnosť rozdrvených tabliet bola 2,960 g. Odpad a produkt zmeriam, keď všetko uschne a môj proces bude cimpletizovaný - poskytne nám to veľmi základný prehľad o možných hodnotách strát :)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
stačilo by
nerozpustia 2c-b soľ, to je lepšie urobiť v Petriho miske alebo jednoduchej miske so širokým povrchom. a áno, môžete ju trochu zohriať

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Vďaka - mám to na nerezovej tácke, ktorá sa suší za mojimi kachľami na drevo - mala by schnúť cez noc - zajtra to zoškrabem a zmeriam výstup.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Dobre, urýchlil som proces sušenia v sušičke, ventilátorovej, nastavenej pod 100 stupňov C. (vyzeralo to asi na 80).

Zostalo mi 168 mg špinavého žlto-bieleho zvyšku - s mierne voskovou štruktúrou.

Ak by to bol čistý 2C-B, potom by to znamenalo, že môj výťažok je 16,8 mg na tabletu (inzerovaných 20 mg), čo by bol celkom slušný výťažok 84 %.

Nepochybujem však, že to nie je čistý 2C-B, takže môj výťažok je určite nižší, ale aj tak je to zábavné cvičenie.
Keďže je to mierne voskovité, moja túžba insuflovať to nebude až taká dobrá, takže rozpustím všetkých 168mg do 5ml 0,9% fyziologického roztoku a umiestnim do nosového spreja. Keďže sa rozpúšťa bez problémov, mal by to byť jednoduchý spôsob podávania.

Moje nosové pumpy mi dávajú 30 aktivácií na 5 ml, takže pri 168 mg by som tak získal 5,6 mg tohto zvyšku 2C-B. Dve pumpy by mali byť veľmi slušná dávka.

Druhý obrázok je po pridaní 5 ml 0,9 % fyziologického roztoku - voda má mierne bielu mliečnu farbu a pláva v nej sediment. To je začiatok kontrastu s čírou vodou, ktorá prešla do fázy odparovania.

Takže buď bolo teplo príliš intenzívne a niečo som uvaril v rúre, alebo proces odparovania/sušenia narušil niektoré prídavné látky/spojivá, ktoré boli rozpustné vo vode, a tie teraz vyšli von, alebo niečo v tomto roztoku nemalo rado soľný roztok. Pripúšťam, že čírej vody bolo viac ako 100 ml a tohto soľného roztoku je len 5 ml, ale ani počas sušenia voda nezmenila farbu, takže niečo sa určite stalo.

Možno obetujem ďalších 10 tabletiek, aby som to skúsil znova a zmenil niekoľko vecí.

1. teflónový podnos na sušenie
2. tablety po rozdrvení rozpustiť a pred filtrovaním nechať usadiť, zastaviť skôr, ako sa sediment dostane do filtra.
3. Každé ďalšie premývanie by sa nechalo usadiť.
4. použite menšie množstvo vody (30 ml na jedno premytie, nie 50 ml).
5. Umožniť pomalšie prirodzené odparovanie (kým sa mi nepodarí zohnať niečo, čo by to urýchlilo...)

Každopádne - to je dnešné cvičenie v oblasti filtrácie a odparovania :)

Attachments

• YsPaojmfFz.jpeg
    YsPaojmfFz.jpeg
    3 MB · Views: 160
  • 3KUQJRstfz.jpeg
    3KUQJRstfz.jpeg
    1.3 MB · Views: 164

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Môžete ich rekryštalizovať alebo vykonať extrakciu A/B na získanie čistého 2C-B.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Som zvedavý, koľko sa toho skutočne podarilo preložiť. Chabé hádanie, keďže neviem s istotou, čo sa do toho dostalo...

Po noci, keď sa usadila vo fyziologickom roztoku, však môžete vidieť, koľko sedimentu sa dostalo do tejto fázy (alebo sa dostalo von vďaka fyziologickému roztoku). Chystám sa to znova prefiltrovať a zastaviť v tomto štádiu, vyskúšať to neskôr.

Ďalšia dávka bude lepšia :)

Attachments

• tm9qyMxGDH.jpeg
    tm9qyMxGDH.jpeg
    3.1 MB · Views: 163

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Šnupanie má kratšiu životnosť s vyššou biologickou dostupnosťou (predpokladám, že to platí aj pre mnohé iné molekuly), takže viac vyhovuje môjmu životnému štýlu.
Nemôžem skonzumovať látku a na dlhší čas vypadnúť zo svojho života, najčastejšie len večer po uložení detí do postele - to mi ponecháva veľmi malé okno príležitostí na hranie.
Prudký nástup, rýchly vrchol a potom uvoľnené vysadenie v čase, keď si po dvoch hodinách ľahnem do postele, znamená, že si užijem noc, dobre si oddýchnem a neohrozím svoj životný štýl.

Ak by som mohol užívať 2C-B tak, ako je to zamýšľané, mal by som ho na zadnej strane vrcholu MDMA. Alebo po vrchole MDMA s cukríkom. Tieto veci trvajú mnoho hodín, takže si musím naplánovať, že nebudem doma, zohnať opatrovateľky atď. atď - to nie je jednoduché, takže volím prácu v rámci obmedzení môjho životného štýlu :)

. Každopádne - šňupanie je pri 2C-B drsné a nástup môže byť dosť drsný. Nápad s nosovým sprejom úplne odstraňuje drsnosť šnupania a ak vdychy rozdeľujete na 5/10 minút, zjemňuje nástup.

Ospravedlňujem sa, nie je to prednáška, len uvádzam niektoré súvislosti :)