Eutylón

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Chcel by som sa opýtať, či mi tu veľký chemik môže povedať, z akej chémie sa Eutylón vyrába a konkrétne kroky syntézy, pretože sa chcem dozvedieť Xi

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
780
Rozpustením 3,4-metyléndioxybutyrofenónu v dichlórmetáne na bróm vzniká 3′,4′-metyléndioxy-2-brómbutyrofenón. Tento produkt sa potom rozpustil v dichlórmetáne a pridal k vodnému roztoku etylamínu. Potom sa pridala HCl. Vodná vrstva sa odstránila a pomocou hydrogenuhličitanu sodného sa alkalizovala. Na extrakciu sa použil amínový éter. Na získanie eutylónu sa pridala kvapka éteru a roztok HCl.

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Dobrý deň, najváženejší chemik, podľa vášho protokolu 3′,4′-metyléndioxy-2-bromobutyrofenón som ho nemohol nájsť presne CAS Môžete mi povedať a povedať mi podrobné kroky syntézy Použitie surovín Obsah vodného roztoku etylamínu Kontrola teploty syntézy Kontrola času Budem postupovať podľa vášho protokolu syntézy a uverejním ho tu Ďakujem veľmi pekne Ste veľmi vážený človek

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
780
Prečo ste si vybrali túto látku na syntézu? Psychoaktívne vlastnosti sú oveľa horšie ako u metylónu a hlavný prekurzor bude stáť oveľa viac.

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Vážený chemik, som poctený, že mi môžete odpovedať, chcem sa naučiť Xi Eutylone, pretože táto látka môže dočasne zabrániť právnym rizikám v mojej oblasti a je populárnejšia, preto mi, prosím, povedzte podrobné kroky syntézy a CAS prekurzora, budem čakať na vašu odpoveď a vaša podrobná odpoveď mi veľmi pomôže

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Vážený chemik, som poctený, že mi môžete odpovedať, chcem sa naučiť Xi Eutylone, pretože táto látka môže dočasne zabrániť právnym rizikám v mojej oblasti a je populárnejšia, preto mi, prosím, povedzte podrobné kroky syntézy a CAS prekurzora, budem čakať na vašu odpoveď a vaša podrobná odpoveď mi veľmi pomôže

gtm17

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Potrebujem legitímneho predajcu eutylonu môže ma niekto nasmerovať správnym smerom?

newlab

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Dobrý deň, stále hľadáte dodávateľa Eutylonu?