- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Vážená komunita Breaking Bad,
Som Koko, na DN som aktívny už niekoľko týždňov.
Od 4 - 5 mesiacov som na misii pochopiť syntézu amfetamínu Freebase.
Hlavne hľadám 2 metódy syntézy:
1. Výroba amfetamínovej freebázy z P2NP a dusičnanu ortuťnatého (II)
2. Výroba amfetamínovej freebázy z APAAN
Aj keď nemám problém dodať všetky prekurzory pre 2. metódu syntézy, mám záujem (pre reasearch) prejsť aj 1. metódou syntézy. Aby som mohol lepšie pochopiť celý výrobný proces.
Po skenovaní Dread & BB som našiel niekoľko (potenciálne) dôveryhodných dodávateľov P2NP, ale stále mi chýba nájsť niekoho, kto by mohol dodávať dusičnan ortuťnatý (II) v Európskej únii.
Mám dodávateľov v Číne/Indii, ktorí by mohli posielať dusičnan ortuťnatý (II) za 1 850 €/KG vrátane expresnej prepravy a colného odbavenia, ale nie som príliš spokojný s posielaním takého horúceho výrobku cez viaceré colné kontroly, je to príliš riskantné.
Existuje množstvo európskych spoločností, ktoré tento výrobok predávajú, ale len registrovaným spoločnostiam a s mnohými obmedzeniami.
Bol by som rád, keby sa našiel niekto, kto by mi tu pomohol a prípadne ma odkázal na dôveryhodného predajcu DN alebo iný spôsob, ako si ho objednať (napr. ako Nitrochemis pre P2NP).
Presný produkt, ktorý hľadám je:
Dusičnan ortuťnatý (II) CAS: 10045-94-0
NEHĽADÁM monohydrát, varianty dusičnanu (I) alebo bežnú ortuť.
Teším sa na vašu odpoveď.
Cincerly,
Koko
Som Koko, na DN som aktívny už niekoľko týždňov.
Od 4 - 5 mesiacov som na misii pochopiť syntézu amfetamínu Freebase.
Hlavne hľadám 2 metódy syntézy:
1. Výroba amfetamínovej freebázy z P2NP a dusičnanu ortuťnatého (II)
2. Výroba amfetamínovej freebázy z APAAN
Aj keď nemám problém dodať všetky prekurzory pre 2. metódu syntézy, mám záujem (pre reasearch) prejsť aj 1. metódou syntézy. Aby som mohol lepšie pochopiť celý výrobný proces.
Po skenovaní Dread & BB som našiel niekoľko (potenciálne) dôveryhodných dodávateľov P2NP, ale stále mi chýba nájsť niekoho, kto by mohol dodávať dusičnan ortuťnatý (II) v Európskej únii.
Mám dodávateľov v Číne/Indii, ktorí by mohli posielať dusičnan ortuťnatý (II) za 1 850 €/KG vrátane expresnej prepravy a colného odbavenia, ale nie som príliš spokojný s posielaním takého horúceho výrobku cez viaceré colné kontroly, je to príliš riskantné.
Existuje množstvo európskych spoločností, ktoré tento výrobok predávajú, ale len registrovaným spoločnostiam a s mnohými obmedzeniami.
Bol by som rád, keby sa našiel niekto, kto by mi tu pomohol a prípadne ma odkázal na dôveryhodného predajcu DN alebo iný spôsob, ako si ho objednať (napr. ako Nitrochemis pre P2NP).
Presný produkt, ktorý hľadám je:
Dusičnan ortuťnatý (II) CAS: 10045-94-0
NEHĽADÁM monohydrát, varianty dusičnanu (I) alebo bežnú ortuť.
Teším sa na vašu odpoveď.
Cincerly,
Koko