Question Escrow

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Dobrý deň, našiel som predajcu mimo fóra, ktorý ponúka veľmi dobré ceny, je možnosť využiť službu úschovy mimo fóra, resp. Nájsť

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
"Je možné použiť službu úschovy mimo fóra, resp. Nájsť".?
Iste, iné stránky majú služby úschovy alebo nemusíte povoliť úschovu, ale pravdepodobne nezískate veľa predajov. Ak raz ako kupujúci zažijete escrow, už sa nevrátite k tomu, aby ste dúfali, že ľudia nie sú podvodníci alebo zlodeji. Vráťte sa k tomu, že vás často okradnú. Vďaka escrow tečie rana 🤧🥵🤡
Ak sa pýtate, či môžete spolu s touto stránkou používať aj iného poskytovateľa escrow, odpoveď nepoznám, ale tunajší systém escrow je najlepší v okolí

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Viem si predstaviť, že by ste museli nájsť niekoho, kto ponúka takýto typ služby, za ktorú sa môže zaručiť pomerne veľa ľudí, pokiaľ ide o dôveru. Nikdy som o takejto službe nepočul, ale viem si predstaviť, že by to bola dobrá obchodná príležitosť pre osobu, ktorá je čestná a verí v poskytovanie kvalitných a spoľahlivých služieb vo svete obchodu. Veľmi zaujímavá myšlienka.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
V minulosti som s úspechom použil eskortu Fair Trade. Fungovalo to celkom hladko

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Vďaka všetkým je škoda, že nič také neexistuje. Služba eskorty vo fóre je dobrá aj tak. frit buchner Moja otázka súvisela s týmto, mimo fóra. Ako som povedal, našiel som predajcu, ktorý naozaj ponúka veľmi dobré ceny, ale to ma veľmi podozrieva. Hľadám ďalej.

rosechem

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Deals
2
Počuli ste už o spoločnosti Alibaba? Nákupné a predajné transakcie sú tiež podobné fóru Escrow 😃.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Zatiaľ nie, ale ďakujem za odpoveď.

Neviete náhodou, či je možné použiť escrow aj u nezaradeného obchodníka na alibabe?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Môžete používať kryptomenu s alibaba