Question Testovanie liekov

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Dobrý deň, mám zvláštnu otázku. A to, že je možné reagovať pozitívne na drogový test počas výroby pervitínu? Bez toho, aby ste si ho sami vzali.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Záleží na teste. výter áno, sliny pravdepodobne nie, väčšina cestných testov sú sliny, letiská a popo robia výtery. moč a krv pravdepodobne nie.
V súvislosti s tým, ak chcete vy alebo ktokoľvek iný prekonať slinné testy, ktoré používa polícia v celej EÚ, mám zaručené riešenie, ktoré je špeciálne vyvinuté na prekonanie týchto testov. dodáva sa na malom papieriku, ktorý sa rozpustí v ústach, je veľmi diskrétny a výsledok je vždy NEGATÍVNY, ozvite sa.
Momentálne pracujem na tom, aby som dal dohromady niečo ako dôkaz, aby som to mohol predávať verejnosti tu na BB, ale zatiaľ môžem osobne garantovať jeho účinnosť a privítať akýkoľvek test, moje riešenie je jedinečné na svete.

Last edited:

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Veľmi by ma to zaujímalo!!! Nie som veľmi technicky zdatný, takže buďte trpezlivý, možno by ste mi mohli pomôcť aj tam.
Ale určite by ma zaujímalo, či existuje spôsob, ako prekonať slinný test na metamfetamín pred zamestnaním.