Napríklad, ak má hnedú, oranžovú farbu... (teda tmavé farby), znamená to, že je nečistý, a ak sú kryštály priehľadné, znamená to, že sú čisté, alebo farba neurčuje čistotu liečiva?
Zábavné, aj ja vždy premýšľam nad touto témou čistoty.
Práve sa mi dostala do rúk správa. Týka sa to vzorky mdma hcl získanej pri trojnásobnej rekryštalizácii: voda, ipa, opäť voda. Pri tejto vzorke sa však nevykonala extrakcia bázou.
Vzhľad je dobrý.
Ale výsledok testu ukazuje len 87 %. Neviem, či je to skutočná čistota, alebo nejaký problém s testom. Kurva vie.
ak je to bezfarebná zlúčenina a má farbu, nie je čistá, prechádza zo svetložltej do tmavohnedej väčšinou, ak je čierna ako čierna mdma, potom ju prevarili, keď má smrteľne ťažký kov
jednoducho rekryštalizovať je to ľahké extrémne ľahké
Pozrite sa na farbu mojej poslednej dávky kryštálov metylónu po rekryštalizácii metylónu HCl s deionizovanou vodou a ponechaní niekoľko dní na vzduchu s priehľadným plastovým tuplerom.
v prípade mdma a len rekryštalizovať jeho pekný výťažok musíte upraviť rozpúšťadlo pomocou pk pravidla alebo frakcionovať destilácia za zníženého tlaku alebo chromotográfia na kolóne je kľúčom k vyššiemu výťažku