Question Vie niekto, ako sa kryštalizuje kanabinoidný olej?!

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Vie niekto, ako kryštalizovať kanabinoidný olej?!!! Plezse PM me!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
podľa NuggMD thc pri izolácii nekryštalizuje, tvorí biely prášok. to svinstvo, ktoré kryštalizuje, je thc-a.

Tu je návod, ako vyrobiť izolát thc, ale budete potrebovať nejaké laboratórne vybavenie

tu je o niečo jednoduchší návod, ale neviem, či vedie k izolátu thc, pretože obrázky sú zelené. píše sa tam len "prášok thc", ale pre domáceho kuchára je to oveľa uskutočniteľnejšie

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Vec je kúpený som 5cl kanabinoidný olej z predchádzajúcich skúseností viem, že akýkoľvek kanabinoid v tekutej forme ak sa len ochladí id a nechá sa v otvorenom priestore môže vec stuhnúť ale len som sa pýtal možno niekto pozná aj iné spôsoby alebo rýchlejšie spôsoby!!! Ďakujem za odpoveď!!! Nech sa páči!!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
má to len 5cl? ak áno, postup by mal byť trochu podobný tomu, čo som poslal s izolátom thc, len jednoduchší. afaik to svinstvo len zazimuješ (dáš to do etanolu alebo do rozpúšťadla, ktoré uprednostňuješ, necháš to cez noc v mrazničke, prefiltruješ, aby si odstránil pevné častice, čo sú tuky a podobné veci), odparíš to (drž sa ďalej od vysokých teplôt, pretože môžu znehodnotiť kanabinoidy), necháš to prekryštalizovať, prefiltruješ, možno to znova premyješ rozpúšťadlom a vysušíš/dezykatuješ to. spýtaj sa niekoho na druhý názor tho ^^;

moja chyba, že ten "jednoduchší návod", ktorý som poslal, sa týkal extrakcie z kvetu, nie z oleja.

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Its ok bro I appreciate the efort ther3 are a lot of knowledge people around but not all of them are active let's say it like this!!!

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
260
Deals
1
Diamanty THC prechádzajú od oleja/štiepky cez odparovanie rozpúšťadla až po číru kryštálovú čarodejnicu THC-A s približne 98 % čistotou