Question Dmt freebase

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Extrakcia Mimosa hostilis, po získaní škrabky z extrakcie naaptha, dať dmt škrabku do heptánu (ako muc?) a dať na magnetickú miešačku s horúcou platňou (50 °C?), potom vytiahnuť morčací hrniec dať na pyrex dať do mrazničky 12 h. (potom, ak chcete freebase ako konečný produkt nie fumaerate, ako extrahovať dmt freebase z heptánu? Iba 1-krát premyť v heptáne alebo 3-krát ako s naapthou?).
Ďakujem!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Odporúčal by som Naaptha, to znamená v podstate rozpustenie množstva voľnej bázy DMT v minimálnom množstve
Naaptha, po ktorom nasleduje obnovenie DMT zrážaním zmrazením. Kľúčom k
je použiť najmenšie množstvo Naapthy potrebné na rozpustenie DMT, čo je
zvyčajne 30 - 40 ml na gram. Pri rozpúšťaní DMT si všimnete, že sa vytvorí nerozpustný
na dne zostane farebný olej. Toto je nečistota, ktorú budete chcieť odstrániť. Naaptha rozpustí len málo alebo žiadny z tohto oleja a po obnovení DMT uvidíte, že je výrazne belší. Tento proces môže byť
niekoľkokrát opakovať, aby ste produkt ešte viac prečistili.

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Odmerajte požadované množstvo voľného DMT, ktoré chcete rekryštalizovať

Ako príklad sa používa 1 gram, stačí vynásobiť Naaptha množstvom gramov.
DMT sa umiestni do sklenenej alebo inej vhodnej nádoby.
Teraz odmerajte množstvo Naapthy potrebné na rozpustenie DMT
Nezabudnite, že na 1 gram pripadá 30-40 ml!
Nalejte Naapthu do pohára s DMT a umiestnite ho do misky s vriacou vodou.
Toto nastavenie funguje ako horúci vodný kúpeľ Nechajte to niekoľko minút odstáť a potom zapracujte DMT do Naapthy. Ak voda príliš vychladne, vymeňte ju za čerstvo prevarenú vodu a pokračujte. Urobte všetko pre to, aby ste rozpustili čo najviac DMT, a na dne pohára si všimnete olejovitú prímes, ktorá sa nerozpustí Tá sa odstráni, aby sa produkt vyčistil. Táto olejovitá prímes je väčšinou DMT-N-oxid. Do čerstvej nádoby nalejte JEDINE Shellite Buďte veľmi opatrní, aby sa žiadna olejovitá nečistota nedostala do novej nádoby, pretože to je presne to, čo sa snažíte odstrániť!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Nádobu zakryte a nechajte ju dve až tri hodiny pri izbovej teplote, potom ju na niekoľko hodín umiestnite do chladničky a potom na +48 hodín do mrazničky. Pomalé chladenie Naapthy bude mať za následok pomalšie zrážanie, a teda aj spájanie DMT. Po 48 hodinách dajte nádobu na 10 minút hore dnom, aby ste odstránili čo najviac Naapthy. Prekryštalizovaný produkt sa potom 30 minút suší ventilátorom a zbiera sa. Všimnite si pokles hmotnosti DMT. Je to preto, že sa niečo odstránilo. Čím viac bol DMT nečistý, tým menej bude vážiť po rekryštalizácii. Veľa šťastia!

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Priamo na mieste. Otázka: Už mám heptán, najprv urobím extrakciu naaptha podľa vyššie uvedeného opisu, už mám aj naaptha. Po naaptha by som chcel vykonať extrakciu heptánom pre dosiahnutie maximálnej čistoty. Viem, ako vykonať extrakciu heptánom, ale neviem, ako po nej dostať z heptánu voľnú bázu dmt. Prosím, poraďte čo najskôr. Vďaka, bratia

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Voľná báza DMT sa vyrába pri premene kaustickej sódy po vyvarení kyseliny. Poznáte túto metódu alebo potrebujete ďalšie rady?

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Recept na dmt dielňu správne? Robím to spočiatku, plánujem prejsť na podobnú metódu, ktorú tu zverejnil mod, ale chcem urobiť ďalšie čistenie s heptánom, ako je opísané vo workshope, ak si všetci nemyslia, že je to úplne zbytočné (?), nechcem robiť fumerát, len čistiť produkt najprv ťahom naaptha, potom ťahom heptánu. Čo si o tom myslíte? Ak áno, potrebujem vedieť, ako následne extrahovať dmt freebas3 z heptánového roztoku bez toho, aby som pokračoval vo výrobe fumerátu? A aké zvýšenie čistoty by som mal mať po naaptha? Po heptáne? Vďaka

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Potrebujete viac rád, prvýkrát. Myslím, že to mám, nerobím heptánový ťah, mám to. Prosím o pomoc. Vďaka