Voľná báza kokaínu prostredníctvom jedlej sódy alebo amoniaku

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
poznámka, ktorú swim upravilslovami, ako by povedal alebo uprednostňuje swim.

Vo veľkej kovovej lyžičke zo starého železa (bez SS). Odkloňte rukoväť od časti "lyžice", aby mohla stáť sama. Urobte ju stabilnou.
skombinujte 1 gram kokaínu hcl a ½ gramu jedlej sódy (keďže väčšina ľudí má k nej ľahší prístup namiesto amoniaku, ale pod viac. ). Opatrne naplňte lyžičku vodou po jej tesne pod hlavou a počkajte, kým sa všetko nerozpustí. všetko, čo zostalo a treba pomôcť rozpustiť, by už malo byť odstránené.

Položte lyžicu so všetkými tromi prísadami na stredne vysoký až vysoký oheň, kým sa všetka jedlá sóda nedokončí a nevybublá. Len pomaly. Najlepšie je akoby rybník, ktorý je zamrznutý. Nemyslite si, že ste pripravení a ak sa zdá, že všetka voda zmizla, len sa pohrajte s lyžicou a plameňom a buďte v pohode.. všetko bude v poriadku.

Váš kokaínový freebase sa objaví na dne lyžice v trochu kalnej farebnej vode, ktorá zostáva. Freebase bude mať žltozlatú farbu.

Držte lyžicu a zo zápästia sa snažte nechať lyžicu pohybovať tak, aby ste ju akoby riadili. proti smeru hodinových ručičiek. Vylejte zvyšnú vodu, pričom na vrchu budú plávať zvyšky. Naplňte lyžicu čerstvou studenou vodou na vrchnú časť voľného základu. Teraz ostrým,
neostrým nožom jedným plným pohybom zozbierajte voľnú hmotu z lyžice a nechajte ju spadnúť na keramický tanier. Teraz ste s lyžicou hotoví.

Teraz tanier nakloňte a nechajte prebytočnú vodu opadnúť. Nebojte sa, voľná hmota sa pri naklonení vôbec nepohne. Pomocou papierovej utierky opatrne utrite všetky
zvyšnú vodu z okolia hrudky voľnej hmoty.

Tým istým neostrým nožom prechádzajte sem a tam po zhluku voľnej hmoty. Rýchlo sa zmení z mastného žltozlatého chumáča
na tvrdú bielu formu v priebehu asi minúty. Keď sa tak stane, prestaňte používať nôž.

Teraz ostrým žiletkovým nožom opatrne zoškrabte bielu voľnú hmotu na hromádku. Spodnou časťou stredne veľkej kovovej lyžice opatrne rozdrvte voľnú hmotu na jemný prášok.

Túto ďalšiu časť všetci vynechávajú, ale je najdôležitejšia na získanie čistého kokaínu z freebase.
Ak túto časť vynecháte, s najväčšou istotou budete fajčiť aj freebase amfetamín a freebase efedrín.

Vezmite si malý pohár na pitie a naplňte ho asi 2 cm čerstvej studenej vody. Teraz do pohára s vodou nasypte svoju suchú hromádku freebase.
Asi minútu miešajte freebase. Tým sa z vašej freebázy odstránia všetky stopy amfetamínu, metamfetamínu, efedrínu a psuedofedrínu.
pretože všetky sa vo vode rozpustia, zatiaľ čo kokaínová freebase sa NErozpustí.

O tomto kroku takmer nikto nevie a pritom je najdôležitejší. V opačnom prípade, bez ohľadu na to, aký krok sa rozhodnete použiť na výrobu freebase
(hoci aj hliníkovú fóliu, čpavok, biokarbón atď.), budete všetky tieto cudzorodé látky prenášať až do konca. Zničia vaše kokaínové opojenie, verte mi!

Keď ste freebase a vodu asi minútu miešali, opatrne vylejte vodu a freebase do filtračného papiera na kávu.
Do pohára môžete naliať čerstvú vodu a šúchať ju, aby ste pozbierali všetku freebase, ktorá zostala pri prelievaní do filtračného papiera. Teraz jediná látka, ktorá zostala vo filtračnom papieri, je najčistejší kokaín freebase, aký ste kedy zažili!

Keď všetka voda prejde cez filtračný papier, môžete čistú kokaínovú freebase vyliať na čistý tanier.
Nechajte ju ešte približne 3-4 minúty schnúť a fajčite ďalej. Ale zostaňte pánom... vy ste pánom. slúži vám, nie naopak.

tip: utočte si jointa a posypte rozdrvenú jemnú linku freebase cez hasj (aj trávu), ale hasj dáva dokonalú rovnováhu v up a dowen. Žiadne para para správanie... žiadne napätie žiadny stres a pri šťastí v správny čas zaspíte a polovicu si necháte na inú chvíľu... ciao

Celkový čas prípravy: 30 minút"

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,106
Deals
1
Je to pre mňa také srtane, váš príspevok odráža iný účet Európanov, ale moja voľná základňa pláva na hladine vody, rovnako ako video na tejto stránke. Ťahám ju na pätu lyžice pomocou penálu alebo noža. Zvyčajne svoju vážim a robím 1/3 bs kokaínu hclg kokaínu (100 mg bs na 300 mg C HCL)o. Sodiim karbonát funguje tiež dobre počítam ako >jedna-jedna tisíc, dve tisíc a zastavím sa na 3 a nechám to reagovať. Kokaínová báza sa odparuje pri teplote 208f, čo je tesne pod bodom varu vody, takže ak vrie, je príliš horúca. Od teploty vody z vodovodu trvá asi 7 sekúnd, kým sa zohreje. Ak veríte chemikom, produkt pyrolýzy , annhydroekgonín sa začína produkovať pri 300f a maximálna produkcia je pri 400f. Táto chemická látka je spôsob, ako môžu povedať, že ste to fajčili vs. šňupali, jedli boofed atď. Inhibuje aj vaše muskarínové acetylkolínové receptory, čo môže spôsobiť tlak na hrudníku a bolesť, Je tekutý pri izbovej teplote a je to olej, ktorý nechce horieť vo vašej fajke alebo stopke Plameň butánového zapaľovača má teplotu asi 3500f, takže netreba hovoriť, že ak ho zapálite, vyrobíte veľa annhydroekgonínu. Ja ho rozpaľujem a z toho mi zvoní v ušiach, čo, "zvonenie" je niečo, čo väčšina ľudí strieľa, ale zrejme to nie je pre vás naozaj dobré. Nastaviteľné zariadenie e-dab nastavené na strednú hodnotu 300'sF Je to cesta budúcnosti, počul som. Plazmové zapaľovače sú tiež oveľa chladnejšie ako bután, okolo 800f, ja zvyčajne priamy plameň na 3 sekundy a potom späť na 3 sekundy. Je v niektorých krajinách ťažké zohnať sal amoniak? každý obchod s potravinami ho tu má v 30 % roztoku auqeus. Ph je 9-10, čo je pre mnohých ľudí na niektoré chute trochu horúce, pretože základný kokaín má nízku hodnotu 8. Môžete ho pridať na lyžičku, nakoniec zareaguje pri izbovej teplote, ale to, čo dostanete, je ako prášok, pretože voda sa nestihla dostatočne zohriať, aby sa roztopila. Tradičná metóda freebase je rozpustenie hcl vo vode, pridanie nepolárneho rozpúšťadla (hexán, dietyléter atď.) a neutralizácia celej veci na približne 9 s amonniou a pretrepať . Keď sa hcl neutralizuje, C migruje do nepolového rozpúšťadla, ktoré sa oddelí a odparí, pričom zostane celkom čistý produkt, v závislosti od vášho NPS. Ak máte pocit, že sa v ňom ukrýva amoniak alebo NPS, môžete ho rozdrviť a prepláchnuť h2o. Už som predtým vyrobil crack s tumsovým antacidom. Ak je niekto ďalší naozaj nadšený touto témou, rád sa o tom porozprávam viac. Mám otázky typu... keď sa C hcl zmieša s h2o, viem, že sa minie 50% v 7ph , C1+, h30 a cl- Odkiaľ sa berie elektrón, ktorý zháša kokaín 1+? Môže kokaín stuhnúť v aniónovom stave (1+)?