Syntéza kokaetylénu ex vivo

PeterKeta

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Dobrý deň!
Všetci vieme, že koks a alkohol reagujú v tele na kokaetylén. Je oveľa viac kardiotoxický a nezdravý. ALE moja otázka znie; akou cestou sa vyrába kokaetylén vo forme prášku? Našiel som toto:
"Je to relatívne jednoduché urobiť mimo tela. Rozpustiť v bezvodom etanole s niekoľkými kvapkami hcl a refluxovať by stačilo"

Nie som schopný vyskúšať sám. Toto je len na hypotetický výskum

Cypherdelic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
V našej krajine (Južná Afrika) ste si na krátky čas mohli kúpiť čaj z koky. Bol veľmi jemný, v skutočnosti porovnateľný s čajom rooibos IMO (čaj bez kofeínu, ktorý tu často pijeme). Ani v najmenšom nepôsobil povzbudzujúco, v skutočnosti bol celkom upokojujúci a veľmi ľahko sa pil.

Vzal som asi 20-30 čajových vrecúšok a strčil som ich do fľaše vodky, ktorá vytvorila pomerne silný kokteil, ktorý mi poskytol aspoň trochu stimulácie.

PeterKeta

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Nájsť ďalšie>
Transesterifikácia>
Zahrievajte kokaín HCl v čo najsuchšom etanole spolu s natriumetoxidom, ktorý sa zahrieva, aby sa etanol mohol vydestilovať (70 až 75 stupňov Celzia)
Potom pridajte vodu, ktorá rozloží etoxid na natriumhydroxid. Etanol sa odparí a zvyšným produktom bude kokaetylén.

Tiež som čítal, že podobným spôsobom sa dá vyrobiť za tepla v bezvodom alkohole a kyseline octovej.

Ešte som to nemohol vyskúšať!

Cypherdelic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Je to však naozaj zlé pre srdce!

PeterKeta

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Pravda pravda, ale je zaujímavé, že kombináciou vzniká v tele nová látka. Takže vytvoriť to mimo neho a mať to ako soľnú soľ by bol chemický úspech
Ale áno, drogy sú zlé M'kay