- Language
- 🇧🇬
- Reaction score
- 68
Dobrý deň, milí všetci výskumníci, kvôli ilegálnosti mefedrónu v mojej krajine som sa rozhodol a vyrobil som veľmi malú dávku mefedrón.hcl, potom som rozpustil v kyseline GAA pripravil roztok 0.1 mol chlóru vo vode s peroxidom a NaCL, pridal som to do roztoku mefedrónu GAA, farba sa zmenila na žltú, po 24 hodín denne som urobil A/B a na môj šťastný koniec bol pripravený produkt úplne iný ako mef v účinkoch, išlo to veľmi príjemne a tiež horenie bolo oveľa tvrdšie ako normálne, najmä po rekryštalizácii IPA, určite to má tieto vlastnosti.
BioAssai :
20mg - mierna stimulácia nie mch
80mg - to bola príjemná aktívna dávka, po ktorej moja priateľka nemohla prestať hovoriť
150mg - šťastný ako žolík, nonstop nové húževnatosti, môže prestať premýšľať, či som ošukal tú hlúpu dievčinu alebo nie dostať do postele ráno.
BioAssai :
20mg - mierna stimulácia nie mch
80mg - to bola príjemná aktívna dávka, po ktorej moja priateľka nemohla prestať hovoriť
150mg - šťastný ako žolík, nonstop nové húževnatosti, môže prestať premýšľať, či som ošukal tú hlúpu dievčinu alebo nie dostať do postele ráno.