- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 65
Chvíľu som nad tým rozmýšľal a potom som si uvedomil, že toto je pravdepodobne ideálne fórum, kde sa môžem spýtať.
Zaujímalo by ma, čo by som si mal vziať na príjemné, plynulé večerné brnkanie? Nemôžem si dať marihuanu. Nikdy som k nej nemal dobrý vzťah, siaha to až na strednú školu. Neviem, či je to možné, ale myslím, že som na trávu alergický.
Môj ideálny večerný pomocník by bol niečo také:
Len hľadám niečo, čo ma zbaví stresu, keď prídem domov. Dobrý bzučák, pocit malej eufórie a pripomenie mi, že všetko bude v poriadku. V poriadku, v poriadku, v poriadku...
Veľmi sa teším na to, čo mi ľudia navrhnú. Mám zimomriavky, len keď na to myslím!
Zaujímalo by ma, čo by som si mal vziať na príjemné, plynulé večerné brnkanie? Nemôžem si dať marihuanu. Nikdy som k nej nemal dobrý vzťah, siaha to až na strednú školu. Neviem, či je to možné, ale myslím, že som na trávu alergický.
Môj ideálny večerný pomocník by bol niečo také:
- Chcem si ju vziať, keď prídem domov, a aby jej účinky trvali asi 4 hodiny.
- Má príjemný ľahký až stredný pocit eufórie
- Má mierny MDMA "love everybody" efekt, ale nie allot
- Spôsobuje, že sa cítim uvoľnený a bez stresu, ale nie ospalý alebo ospalý
- Žiadne problémy s koordináciou alebo rečou. Chcem byť schopný tráviť čas a rozprávať sa s ľuďmi bez toho, aby vedeli, že som na niečom
- Nespôsobuje mi žiadne problémy so spánkom
- Žiadna ťažká kocovina
Len hľadám niečo, čo ma zbaví stresu, keď prídem domov. Dobrý bzučák, pocit malej eufórie a pripomenie mi, že všetko bude v poriadku. V poriadku, v poriadku, v poriadku...
Veľmi sa teším na to, čo mi ľudia navrhnú. Mám zimomriavky, len keď na to myslím!