Ak na amfetamíne nevydelávate, potom to robíte zle. Absolútne môžete zarobiť balík, ak cenu svojho výrobku stanovíte vzhľadom na kvalitu, ktorú poskytujete. Ja osobne mám vyššie ceny ako konkurencia, ale ľudia ku mne chodia, pretože môj výrobok je vždy taký, ako hovorím, a vedia, že je najlepší. Vedia, že dostanú menej, ale vysoká cena má pre nich a ich peňaženky väčšiu hodnotu. Vedia tiež, že toto je materiál, ktorý prelomí ich toleranciu, pokiaľ ide o to. Keď sa to robí správne a vyrába sa čistý, silný amfetamín, ľudia už jednoducho nechcú špinavé sračky. Vo všeobecnosti áno, dalo by sa povedať, že konkrétne v USA je amfetamín menej žiadaný, ale najmä potom v EÚ je po ňom trh. Sú ľudia, ktorí chcú len amfetamín a nie metamfetamín.
Aj keby ste ho vyrábali v malých množstvách s dobre optimalizovanou syntézou, jednoducho z tak málo peňazí a východiskového materiálu vyrobíte toľko, že by bolo pravdepodobne ťažké nedosiahnuť zisk. Ak ste dobrý, skúsený chemik a viete, že v skutočnosti máte najlepšiu syntézu v rámci vašich možností a ľudia sa stále sťažujú na cenu, jednoducho im nepredávajte... Prejdite k niekomu inému. Aj vo svete drog existujú ľudia, ktorí rozumejú kvalite nad kvantitou.
Zdá sa, že ľudia to prekvapivo ignorujú, pretože "niečo" dostanú, ale o to nejde. Ide o to, aby ste zistili najlepší spôsob a možnosti každého kroku, ktorý v syntéze urobíte. Verte mi, že ak optimalizujete svoju syntézu, zarobíte veľa peňazí.
Nemali by ste dovoliť ľuďom, aby vás a váš produkt takto znevažovali, keď nemajú ani poňatia o zložitosti výrobnej operácie pre takéto veci.