Pardon, áno, mal som na mysli pôvodný tryptamín, v skutočnosti som nakoniec dosiahol celkom dobré výsledky použitím etylacetátu na re-x z....prešiel z malých nepriehľadných/tan/žltých malých kryštálov na väčšie priesvitné "cukrovo" vyzerajúce kryštály.....a prečo? Len aby som sa uistil o čistote pred vykonaním dietylácie, pretože keď som doteraz skúšal dimetyláciu, mal som dosť zlé výťažky A snažím sa zistiť, kde môžem zlepšiť svoj všeobecný postup pri robení chémie. Rozhodol som sa v podstate predpokladať, že väčšina vecí má v sebe malú nečistotu, a preto najprv urobím jednoduchý re-x, aby som zistil, čo je to....Teda určite to nemôže urobiť nič zlé...
Takisto som nehovoril, že to budem rexovať naraz - je to vec, ktorá sa dá urobiť tak, ako to používam, večer pred reakciou alebo deň predtým a nechať to cez noc vyschnúť v exikátore...
Nie sú to SUPER špinavé veci, ktoré som sám dekarboxyloval z tryptofánu alebo niečo podobné. Je to niečo, čo som kúpil z Číny, ale chcel som zistiť, aký čistý a veľký kryštál z toho dokážem urobiť lol
Nie, úprimne povedané, len som si povedal, že zakomponovať to do mojej všeobecnej techniky sa mi zdá ako dobrý nápad....
Keď už hovoríme o destilácii bez toho, aby som to zničil, kúpil som si destilačnú hlavu s krátkou dráhou... bola lacná, kúpil som ju kvôli tomu, nie kvôli niečomu konkrétnemu.
Mám veľa tryptamínu, pretože sa prepracovávam cez čo najviac rôznych aldehydov a následných redukcií a nič nepredávam. V živote som urobil veľa n,n-DMT, ale veľmi málo iných tryptamínov, a tak robím len malé reakcie naraz - jednoducho na vyskúšanie týchto zlúčenín.
Je pekné vedieť, že z nich môžem vytvoriť akýkoľvek základný tryptamín, pokiaľ sa mi podarí získať správny aldehyd. Myslím, že je to super...
Mám aj 500 g 3,4,5-trimetoxybenzaldehydu - prečo? Pretože som nikdy neskúsil meskalín ani TMA.
Podarí sa mi z každého z nich vyrobiť takmer 250 g? Určite nie naraz, ale za celý svoj život? ...pravdepodobne lol
Takisto je ťažké kúpiť to z Číny, pokiaľ si nekúpite buď 500g alebo 1000g, pretože predávajú obrovské množstvá.
Vlastne jediné činidlo, ktoré som videl predávať v menších množstvách, bolo 2,5-DMOBA, ktorého som dostal 50 g, ale asi mi ho nemal predať lol Prekryštalizoval som aj to....prečo? Čierny alebo šedý trh...