D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 Jan 1, 2023 #1 Keby som si chcel vyrobiť len amfetamín, a nie pervitín, na môj predpis adderall. Ako zistím, ktoré témy sú na amfetamín a ktoré na pervitín?
Keby som si chcel vyrobiť len amfetamín, a nie pervitín, na môj predpis adderall. Ako zistím, ktoré témy sú na amfetamín a ktoré na pervitín?
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 01 Jan #2 Hádam by mal byť takto označený, ale ako tomu môžem veriť? D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Úprimne potrebujem pomoc, pretože môj Dr. je dingo a ja mám problém fungovať aspoň 3 dni bez adderallu. Chcel by som obísť Upvote 0 Downvote
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Úprimne potrebujem pomoc, pretože môj Dr. je dingo a ja mám problém fungovať aspoň 3 dni bez adderallu. Chcel by som obísť
Úprimne potrebujem pomoc, pretože môj Dr. je dingo a ja mám problém fungovať aspoň 3 dni bez adderallu. Chcel by som obísť