Hey guys, How to purify amphetamine powder? is it same to purify MDMA crystals?
coke199 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 28, 2022 Messages 31 Reaction score 16 Points 8 Oct 5, 2024 #1 Ahoj chlapci, Ako čistiť prášok amfetamínu? je to rovnaké ako čistiť kryštály MDMA?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 05 Oct #2 Rozpustite v malom množstve horúceho IPA vložte do chladničky, aby sa ochladil, potom prefiltrujte a zozbierajte. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 i robiť ďalšiu purifikáciu, ale stále sa učiť. takže otázka, s akými soľami funguje rekryštalizácia ipa? pravdepodobne nie s hcl? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Robím to so sulfátovou amfetamínovou soľou. Nikdy som to nerobil s MDMA alebo pervitínom. Na webovej stránke je video o purifikácii metylchloridu. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Mám pozitívne skúsenosti s MDMA hcl a Meth hcl vykonanými v IPA. Pochybujem však, že sa to dá urobiť pre amf hcl.
Rozpustite v malom množstve horúceho IPA vložte do chladničky, aby sa ochladil, potom prefiltrujte a zozbierajte.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 i robiť ďalšiu purifikáciu, ale stále sa učiť. takže otázka, s akými soľami funguje rekryštalizácia ipa? pravdepodobne nie s hcl? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Robím to so sulfátovou amfetamínovou soľou. Nikdy som to nerobil s MDMA alebo pervitínom. Na webovej stránke je video o purifikácii metylchloridu. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Mám pozitívne skúsenosti s MDMA hcl a Meth hcl vykonanými v IPA. Pochybujem však, že sa to dá urobiť pre amf hcl.
i robiť ďalšiu purifikáciu, ale stále sa učiť. takže otázka, s akými soľami funguje rekryštalizácia ipa? pravdepodobne nie s hcl?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Robím to so sulfátovou amfetamínovou soľou. Nikdy som to nerobil s MDMA alebo pervitínom. Na webovej stránke je video o purifikácii metylchloridu.
Robím to so sulfátovou amfetamínovou soľou. Nikdy som to nerobil s MDMA alebo pervitínom. Na webovej stránke je video o purifikácii metylchloridu.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Mám pozitívne skúsenosti s MDMA hcl a Meth hcl vykonanými v IPA. Pochybujem však, že sa to dá urobiť pre amf hcl.
Mám pozitívne skúsenosti s MDMA hcl a Meth hcl vykonanými v IPA. Pochybujem však, že sa to dá urobiť pre amf hcl.