Question Otázky a návrh #3 vs #4 H

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Takto,
Vyrástol som na č. 4 H alebo ECD, kým fent neprevzal . Keď som sa prebral na trhy, uvedomil som si rôzne typy h. Vždy som predpokladal, že h, na ktoré som bol zvyknutý, je z Afganistanu, čo som neskôr zistil, že je nesprávne. Moja otázka zjednodušene povedané je, že som si všimol, aké lacné #3 H je destinácia väčšinou Európa. Bol som prekvapený nízkou cenou. Moja otázka znie, či je možné nejako prevziať #3 & syntézu ďalej a vytvoriť #4? Pravdepodobne by som sa o to osobne nepokúsil, pretože moja veda a matematika nie je na úrovni. Napriek tomu by ma zaujímalo, či by sa to dalo urobiť, keby mal niekto dostatok vedomostí a inteligencie? Rozdiel v cene je takmer 120 USD. Predpokladám, že ak by sa to dalo urobiť, tak by sa to urobilo. Ale stále j musí opýtať kvôli zvedavosti.....je to možné?

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
719
Aby sme mohli odpovedať na vašu otázku, prezraďte použité názvy (#4 H, ECD, #3).

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
#3 heroín, #4 heroín, ecd = droga z východného pobrežia (od Chicaga po NY)

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
#Č. 3 bola voľná báza a č. 4 bola verzia so soľou, však? Predpokladám, že dôvod, prečo by sa freebase mohla predávať za nižšiu cenu, je ten, že je ťažké kúpiť toľko HCl bez podozrenia? je to čisto len špekulácia tho, logicky by freebase mala byť drahšia, ak účinnosť = cena, pretože nič by neubralo na účinnosti vo freebase verzii. Na druhej strane som si istý, že slušná časť používateľov H rada šňupe H, čo pri freebase verzii nie je možné

spanara

scammer
Reaction score
17
Deals
9
Myslím, že má na mysli transformáciu hnedého h z afganistanu na biele h z ázie.

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Nie je "China White" len pouličný názov pre heroín s prímesou fentu?

View previous replies…

spanara

scammer
Reaction score
17
Deals
9
v "dávnych/mojej" časoch,s.. china white bol biely heroín z ázie. ospravedlňujeme sa za zmätok

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Aha, dobre, vďaka za vysvetlenie :D

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Teraz už áno. Ale svojho času bol China White špičkový heroín z Číny.

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Spanarana to je presne to, čo ma zaujíma. Prijatie veľkého množstva afganskej hnedej n transformácia na vysokokvalitnú bielu..... ak je to možné, alebo ak nie, prečo?

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Ďalší malý zábavný fakt.....Na jednom mieste si spotrebitelia mohli vybrať fr množstvo fentalogov, fent atď . Potom vraj federálne úrady pohrozili moderátorom trhu o povolení predaja zbraní, všetkého, čo súvisí.s obchodovaním s ľuďmi, a fent, ktoré považujú za domáci terorizmus. Takže China White alebo syntetické h sa stali všeobecnými termínmi pre fent alebo zmes fent/h. Bohužiaľ, teraz ppl.dunno, čo kupujú. Predtým ste si mohli pozrieť typy n všeobecné dávkovanie v porovnaní s inými. Teraz je to záhada. Vďaka čomu je to oveľa menej bezpečné. Predajcovia to podľa mňa kompenzovali tým, že vydali slabší výrobok a niektoré druhy sa stali zastaranými. Silne pochybujem, že by ste našli karf na akomkoľvek trhu. Ak by ste ho našli, bol by na 99 % vyrezaný. Vláda sa snažila, ale nepochopila, že zavedením určitých obmedzení ho vlastne urobila menej bezpečným pre spotrebiteľov. S tým, že som rád, že nikto nepredáva zbrane, ppl, exotické zvieratá. Vždy sa smejem, že sum bláznivá manželka sa stále snaží najať nájomného vraha online. Pamätám si, že v istom období existoval obrovský trh s podvodnými zbraňami. Bolo to úplne falošné. Nikto nič nezískal. Ale ppl stále posielal mince viac ako 6 mesiacov. Čakali pri svojej poštovej schránke lol!

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Takisto neviete, či je H v európe kvalitné? alebo je to tiež všetko strihané s fentom a všetkými tými sračkami

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Nesídlim v Európe, ale bolo mi povedané, že Fent ešte neprevzal

spanara

scammer
Reaction score
17
Deals
9
nie je to ako v štátoch. väčšinou je hnedá v európe.

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
#Č. 3 nie je v USA okrem niekoľkých online kupujúcich. Aj pôvod je podľa mňa iný. V USA som počul, že väčšina pochádza z Kolumbie, zatiaľ čo všade inde z Afganistanu. Počul som, že k #3 treba pridať aj citrusy. Vo veľkých mestách USA väčšina z nich nemá ani čierny decht, nech už je to z akéhokoľvek dôvodu.....