Question Mă întreb dacă există instalații de producție la scară mică

Harmony

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Caut să încep să produc și să cultiv anumite lucruri.

Totul trebuie să fie la scară mică, dacă cineva mă poate ajuta sugerându-mi locuri unde să caut etc. Am cunoștințe de chimie și abilități de laborator, așa că asta nu va fi o problemă aici. Se pare că nu pot găsi aici niciun ghid care să fie destinat instalărilor la scară mică/la domiciliu.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Bună, Harmony,

Ca să fiu sincer, nu prea înțeleg logica ta, spui că ai cunoștințe de chimie și de laborator, dar nu știi cum să pregătești o instalație la domiciliu/la scară mică?

Dar să lăsăm asta deoparte, în primul rând, ce vă interesează să sintetizați? Care este bugetul dumneavoastră?

Primul loc unde să cauți ar fi subforumul, du-te și citește articolele și sintezele făcute de chimiștii de pe bb-forum. Există liste de precursori, echipamente de laborator necesare pentru sinteza specifică și ghid pentru sinteza în sine.

Cu cele mai bune considerații

Harmony

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Mulțumesc, apreciez răspunsul dumneavoastră.

În ceea ce privește experiența mea în chimie și abilitățile de laborator, aceasta provine în principal din sala de clasă, spre deosebire de muncă.

Principalele mele interese ar fi stimulenții și/sau empatogenii. Bugetul meu nu este cel mai mare, sperând probabil să cheltuiesc mai puțin de 500 de lire sterline, deoarece acest lucru este doar pentru mine și alte câteva persoane.

View previous replies…

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Omul meu,

Cu un buget de 500£ aș spune că este mai bine pentru dvs. să cumpărați medicamentele în loc să le sintetizați.

Cu cele mai bune considerații

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Din curiozitate, care ați spune că este bugetul pentru un începător complet?

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Omul meu,

nu are nicio legătură cu faptul dacă ești începător, novice sau profesionist.

E vorba de sinteză, de scopul tău etc.

E un pic ca și cum ai întreba cât de lungă e frânghia mea fără să o vezi.

Am fost un începător, încă sunt, dar bugetul meu când am început a fost de 15.000$.

Cum am spus, începeți să citiți sinteze, nu vă lăsați îndopați și faceți cercetări.

Salutări

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Ce anume vă trebuie? La ce sinteză vă referiți?

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Cred că acum are nevoie de un echipament și apoi de reactivi și alte materiale de sinteză

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Aș fi, de asemenea, interesat să aflu acest lucru, aș dori să știu de ce am nevoie pentru un laborator mic pentru o scară maximă de ~100g, deoarece sunt interesat de acest lucru doar ca un hobby și nu ca o aventură pentru a face tone de bani.

Benz88

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
5
Aș spune că, tot ceea ce trebuie să știți vi se spune ..... de la experți în acest domeniu și de la începători ...

citiți acest forum .... Nu este nevoie de nimic altceva .
Petreceți timp pe el, și apoi veți obține răspunsul pentru toate întrebările dvs.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Acest lucru depinde cu adevărat de ceea ce încercați să faceți. Dacă doriți să extrageți mai mult de 100 g din aproape orice lucru valoros, o configurație ieftină nu va face față. În primul rând, țintește mai jos.

În ceea ce privește sursa de aprovizionare, aceasta depinde în cele din urmă de locul în care vă aflați. Există câțiva producători internaționali de sticlărie, dar aș evita să comand online la început. Dacă este posibil, încercați să cumpărați totul local.

Determinați de ce aveți nevoie pentru fiecare proiect în parte. Alegeți ceva ce doriți să realizați, cercetați cum se face, ceea ce vă spune ce trebuie să obțineți. Există o mulțime de subiecte de bază doar pe acest forum.

Așa cum au subliniat și alții, dacă aveți un buget foarte limitat, s-ar putea să vă fie mai ușor să cumpărați produsul în loc să îl faceți singuri. Dar, hei, o facem pentru distracție, nu?