H h20 Don't buy from me New Member Joined Oct 7, 2022 Messages 10 Reaction score 7 Points 3 Nov 20, 2022 #1 Bună ziua, după ce am fiert timp de două ore cu HCl, avem 2 straturi deasupra cel negru și jos stratul de HCl Cu unul, trebuie să păstrăm ?
Bună ziua, după ce am fiert timp de două ore cu HCl, avem 2 straturi deasupra cel negru și jos stratul de HCl Cu unul, trebuie să păstrăm ?
B Bartholomeus Don't buy from me New Member Joined Jun 23, 2022 Messages 127 Reaction score 68 Points 28 20 Nov #2 Cred că trebuie să păstrați stratul superior, să adăugați soluție naoh în el, astfel încât freebase să iasă Apoi distilați cu abur freebase Dar cineva este rugat să mă corecteze dacă greșesc Upvote 0 Downvote
Cred că trebuie să păstrați stratul superior, să adăugați soluție naoh în el, astfel încât freebase să iasă Apoi distilați cu abur freebase Dar cineva este rugat să mă corecteze dacă greșesc
drZarah Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 7 Reaction score 1 Points 1 01 Jan #3 Cel de sus, stratul organic. Upvote 0 Downvote