- Reaction score
- 10
Am făcut experimente pe șobolani winstar și, în medie, dacă comparăm d-meth cu l-meth, D-meth este superior în ceea ce privește suprimarea apetitului și eliberarea dopaminei. Dar, din punctul de vedere al pierderii de grăsime, am văzut că șobolanii tind să fie mult mai activi și să piardă mai multă greutate într-un interval de timp mai scurt cu L-metamfetamina datorită nivelului crescut de noradreline + ficatul lor a fost scutit de orice tip de grăsime.
Persoanele obeze care au NAFLD ar scăpa de ea în câteva săptămâni.
De exemplu , l-selegina se transformă în l-metamfetamină și mulți oameni o folosesc pentru inhibarea mao-b, dar se transformă în stereoisomerul mai puțin dorit.
Pentru "onelineri", vă rugăm să nu răspundeți: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , vă rugăm să elaborați și să vă împărtășiți gândurile.
Persoanele obeze care au NAFLD ar scăpa de ea în câteva săptămâni.
- Deci, acest lucru mă duce la întrebarea, de ce oamenii tind să nu le placă L-metamfetamina? Este pentru că l-meth I.V este mai rău?
De exemplu , l-selegina se transformă în l-metamfetamină și mulți oameni o folosesc pentru inhibarea mao-b, dar se transformă în stereoisomerul mai puțin dorit.
- Din nou, de ce nu se utilizează mai mult d,l-metamfetamina? Este pentru că d-metamfetamina produce cei mai mulți dependenți? Care este raționamentul din spatele acesteia?
Pentru "onelineri", vă rugăm să nu răspundeți: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , vă rugăm să elaborați și să vă împărtășiți gândurile.